IŞİD tehdit de PKK değil mi?

Türk Silahlı Kuvvetleri Türkiye için tehdit teşkil eden IŞİD'i yani DEAŞ'ı yok etmek için Suriye'ye kara harekatı düzenledi ve çok da başarılı oldu. Peki, PKK Türkiye için tehdit değil mi? Neden KK'nın karargahı Kandil'e kara harekatı yapmıyor?

Neden? Bu sorumun yanıtını kim verecek?

Son bir ayda 50'ye yakın şehit vermemiz karşısında hainlerin, terörün kökü nasıl kazınacak bilen var mı?

35 yıldır Türkiye'nin baş belası PKK terör örgütünün merkezini sokakta yürüyen kime sorsanız adresi hemen verir: Kandil.

PKK terör örgütünün yönetildiği, teröristlerin yetiştirildiği, hain yönetici kadrolarının bulunduğu Kandil Dağı'na vaktiyle yapılan kara harekâtı, PKK'yı yok etme aşamasına getirmişti.

Türkiye, Amerika, Koalisyon ülkeleri bugün IŞİD ya da DEAŞ denilen terör örgütü ile nasıl savaşıyorlar?

Sadece savaş uçakları ya da silahlı insansız hava araçları ile mi?

Hayır, Türk ordusu El Bab'a kadar karadan giderek IŞİD terör örgütünden temizledi ve sivil halkın yeniden yurduna yerleşmesine olanak sağladı.

Aylarca süren sınır ötesi askeri harekât başarı ile tek bir sivilin burnu dahi kanatılmadan bitirildi kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından.

Rakka'da bulunan IŞİD teröristleri ile Amerika, Koalisyon ülkeleri ve PYG/YPD terör örgütlerinin teröristleri tarafından kara harekâtı ile temizlenmeye çalışılıyor.

Aslında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk askerinin Amerika ile birlikte Rakka'ya askeri kara harekâtı yapmasını istiyordu ama müttefikimiz Amerika, Türkiye yerine terör örgütü ile iş birliği yapmayı tercih etti.

Bir de mektup göndermiş ki terör örgütüne verdiği silahları askeri operasyon sonrası geri alacakmış!

İsteyen inansın, ben inanmam.

Neyse konumuz Kandil.

Türkiye IŞİD temizliği için Suriye topraklarında askeri kara harekâtı yapıyor da neden 35 yıldır mücadele ettiği PKK'yı yok etmek için Irak'taki Kandil Dağı'nda bulunan terörist kamplarına yönelik karadan askeri harekât yapmıyor?

İnanın ben anlayamıyorum.

Her siyasi iktidar "inlerine gireceğiz" edebiyatı yapıyor da hiç biri Kandil'i yok etme kararlığı göstermiyor.

İnlerinin merkezini yok etmezsek, yani bataklığı kurutmak için bu kahpe, kalleş, şerefsiz PKK'nın Kandil'deki terörist yuvalarını başlarına yıkmazsak terörü bitirebilir miyiz?

Hemen hemen her gün askeri kaynaklardan "Kuzey Irak'a hava harekâtı yapıldı. Uçaklarımız sağ salim üslerine döndüler" açıklaması yapılırken öldürülen terörist sayıları da veriliyor.

Evet, ama yetmez.

Yetse idi IŞİD'e yeterdi Amerika ve Koalisyon ülkelerinin dünyanın en gelişmiş bombalarına sahip bombardıman uçakları ile yapılan taarruzlar.

Eğer Türkiye kahpe, kalleş terör örgütü PKK'yı yok etmek istiyorsa aynen Suriye topraklarında IŞİD'i yok ettiği gibi Kandil'e de askeri kara harekâtı yapmalı ve teröristlerin inlerini başlarına yıkarak tek bir terörist kalmayıncaya kadar Kandil'i yerle bir etmelidir.

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri bu askeri harekâtı yapacak dünyanın en yetenekli ve başarılı ordusuna sahiptir.

Yazarın Diğer Yazıları