İsmail Ok'tan Akşener'e tam destek

İsmail Ok'tan Akşener'e tam destek
Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Akşener'e hakaret eden TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a tepki gösterdi ve "O, Türk milliyetçiliği ülküsüne inanmış bir Türk kadınıdır. Türklük şuurunu taşıyan hiçbir Türk milliyetçisine FETÖ'cü yaftası yapışmaz" dedi.

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın Meral Akşener için kullandığı kelimeleri itiraf ettiğini belirterek; "TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından yapılan yazılı basın açıklaması ile itiraf etmiştir" dedi.

İsmail Ok; "Ülkemizin içerisinde bulunduğu  hassas süreçte TBMM Başkanı İsmail Kahraman ; İftar sofrasında Sayın Meral Akşener için “Şu Meral Kılıçtaroğlu mu? ” diyerek son derece seviyesiz ve çirkin bir söz sarf ettiğini TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından yapılan  yazılı basın açıklaması ile itiraf etmiştir." diyerek; "Bahse konu basın açıklamasının maalesef özrü kabahatinden daha büyüktür." şeklinde açıklamada bulundu.

İsmail Ok'un basın açıklaması şöyle:

Meclis Başkanı İsmail Kahraman özür dilemek yerine Sayın Akşener’in şahsında “Şu Meral Kılıçdaroğlu mu? “ diyerek Türk toplumunda son derece kutsal olan Allah’ın emri Peygamber efendimizin sünneti olan evlilik ve aile müessesesini de hedef almıştır.

"SİZ KABUL EDER MİYDİNİZ?"

Sayın Kahraman;

Ben söylemekten utanıyorum ama birileri de sizin eşinizin ismini başka bir erkeğin soy ismi ile söylese bunu kabullenir miydiniz?                                                                

Emin olun siz tepki göstermeseniz de biz yine bir insan olarak buna da karşı çıkarız.

Sayın İsmail Kahraman;

Sayın Bakan Meral Akşener bir eş, bir anne, bir babaanne, bir kadın her şeyden önemlisi de bir insan. Peki Sayın İsmail Kahraman siz nesiniz?

Bu ülkede akademisyen, milletvekili, bakan ve TBMM başkanvekili olarak hizmet etmiş bir hanımefendi olan Sayın Meral Akşener’e hem de iftar sofrasında yapmış olduğunuz bu çirkin sözleriniz ile bütün kadınlarımıza ve insanım diyen herkese hakaret etmiş oluyorsunuz.

"EMSALİ GÖRÜLMEMİŞ UTANÇ VERİCİ YAZILI BİR BELGE"

80 yaşına merdiven dayayan Sayın Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın sarf ettiği çirkin sözler nedeniyle bahse konu açıklama akıl, izan, ve İslam ahlak faziletinden nasibini almamış bir kişinin sütre gerisine saklanarak yapabileceği emsali görülmemiş utanç verici yazılı bir belge haline gelmiştir.

Sayın Meral Akşener’e yapılan bu çirkin saldırıların temelinde ne var?

"AKŞENER KONGRE İSTEDİĞİ İÇİN FETÖ'CÜ İLAN EDİLDİ"

1 Kasım 2015 seçimlerinden  yaklaşık 9 ay önce yapılan MHP olağan kongresinde Sayın Bahçeli’yi seçen aynı delege 1 Kasım 2015 seçimlerinden hemen sonra  hem de noter kanalıyla olağan üstü kongre talebinde bulunmuşlardır. Yaklaşık 9 ay gibi kısa bir süre öncesinde Sayın Bahçeli’yi seçen delegasyona olağanüstü kongre talebinde bulundukları için FETÖ’cü, HAİN gibi son derece çirkin ve yalan iftiralar atılmıştır. Kısacası MHP delegasyonu Sayın Bahçeli’yi seçtiğinde ÜLKÜCÜ, olağanüstü kongre talebinde bulunduğunda FETÖ’cü ve HAİN olacak öyle mi? Hadi oradan. Başka kapıya…

MHP’nin bu olağanüstü kongre sürecindeki çalışmalarda Meral Akşener’in yaptığı toplantılar salonlara sığmayıp meydanlara taştı. İşte bu süreçte Sayın Akşener yapılacak olan kongrede önce MHP Genel Başkanı, ardından “Başbakan” olacağım demiştir. Bu T.C Devleti kanunlarına göre demokratik ve yasal bir haktır. Bahse konu açıklamada  neyin ima edildiğini herkes iyi bilmektedir. Çamur at izi kalsın diyorsunuz ama güneş balçıkla sıvanmaz.

"SAYIN KAHRAMAN BİLMEZ AMA..."

Sayın Kahraman;

Sayın Meral Akşener sadece Başbakan olacağım demekle kalmadı “MHP’nin olağanüstü kongresinde eğer Genel Başkan seçilirsem yapılacak ilk seçimde Başbakan olacağım, ama bununla da kalmayacak Cumhurbaşkanı da Meclis Başkanı da  Ülkücülerden seçilecek “ dedi. Şahsım da; Siyasette  bu kadar iddialı olan ve sadece MHP delegasyonunun değil MHP tabanının ekseriyetinin ve bütün halk kesimlerinin desteğini ve sevgisini kazanan  Sayın Meral Akşener’i bunun için desteklemektedir. Halkımızın Sayın Meral Akşener’e olan sevgi, saygı ve desteği Sayın İsmail Kahraman gibileri çıldırtmaktadır. Bunun sonucunda da  ahlaksızca yalan ve iftiralarında ötesine geçerek artık Sayın Akşener’in aile hayatına saldırmaya başlamışlardır. Bahse konu açıklamada  “Sayın Meral Akşener Yurtta Sulh demiş” diyerek korkakça bir şeyler ima etmeye çalışıyor.

Sayın Kahraman sizin gibiler bilmezler ama Sayın Meral Akşener Türk Milliyetçiliği Ülküsüne inanmış bir Türk kadınıdır. Türklük gururu ve şuurunu taşıyan hiçbir Türk Milliyetçisine Ne FETÖ’cü nede başka bir ihanet şebekesinin zerresi bulaşamaz. Şayet Sayın İsmail Kahraman FETÖ’cü görmek istiyorsa önce etrafına sonra aynaya baksın.

İlgili Haberler