Akşener: Asıl müflisler ortaya çıkmıştır

Akşener: Asıl müflisler ortaya çıkmıştır
Meral Akşener, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamaya çok sert tepki gösterdi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul'da İş Dünyası Vakfı tarafından verilen iftar yemeğinde Meral Akşener'le ilgili olarak "Şu Meral Kılıçdaroğlu mu?" ifadelerini kullanarak büyük tepki toplamıştı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Akşener, TBMM Başkanı Kahraman'a zehir zemberek bir cevap vermiş, Kahraman da dün yeni bir açıklama yaparak "teşbih yaptığını" iddia etmişti.

Meral Akşener'den İsmail Kahraman'a çok sert bir cevap daha geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akşener, "İlgili açıklamada teşbih sanatının bir mazeret olarak kullanılması, teşbihin edep çerçevesinde yapılmasının ahlaki zorunluluğu ortadan kaldırmamaktadır. 

Hayretle ifade etmek isterim ki, meşum 15 Temmuz darbe teşebbüsünden buyana, sözkonusu darbe teşebbüsünü şahsımla ilişkilendirmeye yönelik iftiralar, bahsi geçen basın açıklamasında "resmi" bir bildiri olarak dile getirilmiştir.

"İFTİRALARIN KAYNAĞI HUSUSUNDA CİDDİ BİÇİMDE AYDINLANDIK"

Bu durum, iftiraların kaynağı hususunda bizi ciddi biçimde aydınlatmıştır. Dolayısıyla asıl müflislerin kimler olduğu, kul hakkının insanı düşüreceği durumu izah eden Hz. Peygamber'in "müflis hadisi" ölçü olarak alındığında daha iyi anlaşılacaktır" ifadelerini kullandı.

İşte açıklamanın tam metni:

İlgili Haberler