MHP'liler kararını verdi: Ya değişim, ya değişim...

MHP’de Koray Aydın’ın öncülük ettiği “Değişim” hareketi her geçen gün artan bir destekle ve tahminler ötesi hızla mesafe almaya devam ediyor. Tabandan tavana doğru yayılan “değişim” arzusu MHP’yi sarmış durumda. Değişim dinamiğinin delegeyi de kuşattığı tespitinde bulunan Koray Aydın’ın morali zirvede. Her gittiği yerde MHP Genel Başkanı gibi karşılanan Aydın, “Siyasi hayatımda görmediğim ilgiyi adaylığımı açıkladıktan sonraki 15-20 günde görüyorum ve şaşırıyorum” diyor. Aydın’ı şaşırtan, çıktığı bu yolda kendisine verilen destekten ziyade “değişim” arzusunun bu kadar kısa sürede tırmanışa geçen şiddeti... Bunca yıllık bir suskunluk ve durgunluk sonrası MHP tabanı adeta değişime susamış. Partililer bütün ümidini Koray Aydın öncülüğündeki “değişim” hareketine bağlamış. MHP’liler 4 Kasım’daki kongrede sadece bir genel başkan seçilmeyeceğinin, partilerinin ve ülkelerinin geleceğinin oylanacağının bilincinde.
Onlar biliyor ki; bu kongre MHP ve Türkiye için bir kader kongresi...
Onlar biliyor ki; “Değişim” kazanırsa MHP ve Türkiye kazanacak.
Onlar biliyor ki; bu tarihi “Değişim” fırsatı değerlendirilmezse MHP ile birlikte Türkiye kaybedecek.
Onlar biliyor ki; MHP’de “Değişim” kaybederse, yanlış ve teslimiyetçi politikalarına rağmen BOP Eşbaşkanının liderliğindeki AKP 4. defa iktidara
gelecek.
Onlar biliyor ki; bir alternatifi oluşmadığı için 4. kez iktidara gelecek olan AKP’nin bölücü ve yıkıcı siyaseti Türkiye’nin sonunu hazırlayacak.
Onlar biliyorlar ki; “Değişim” olmazsa 2009’da kazandığı 493 belediye başkanından 109’u istifa edip AKP’ye geçen MHP için yerel seçimler tam bir bozgun olacak.
Onlar biliyor ki; yerel seçimlerde hezimete uğramış bir MHP, ardından yapılacak genel seçimde 2002’den sonra 2. kez “baraj altı faciası” yaşayacak

***

Ama, onlar aynı zamanda çok iyi biliyor ki; 4 Kasım’da gerçekleşecek “Değişim” MHP’yi zaferden zafere taşıyacak
Onlar biliyor ki; 4 Kasım’daki tarihi “değişim” yapılacak yerel seçimde MHP’ye ilk zaferini kazandıracak.
Onlar biliyor ki; “Değişim” ile yeniden milletin ümidi haline gelmiş bir MHP daha çok oy alacak, daha çok il ve ilçede belediye başkanlığı kazanacak.
Onlar biliyor ki; MHP’nin yerel seçimlerdeki zaferi, genel seçimlerdeki zaferinin ve iktidarının müjdesi, AKP iktidarının da sonu olacak.
Onlar biliyor ki; “Değişim” sonrasında iktidar olmuş bir MHP; asla taviz vermeden, müzakere değil sonuna kadar mücadele ederek PKK terörünü Türkiye’nin gündeminden çıkaracak
Onlar biliyor ki; MHP iktidarında Türkiye Cumhuriyeti bölücüyle muhatap olmayacak, Habur rezaleti ve Oslo gafleti gibi utanç tabloları yaşanmayacak.
Onlar biliyor ki; kararlı bir MHP iktidarı PKK’nın kökünü kazıyacak ve Türk milleti evlatlarını artık teröre şehit vermeyecek.
Kısacası onlar biliyor ki; MHP’yi iktidara taşıyacak “Değişim” PKK terörünün bitmesi AKP iktidarının gitmesidir
Üç hilale gönül vermiş, vatanını milletini canından çok seven MHP’lilerin bütün bu bildiklerini 4 Kasım kongresinde temsil yetkisi verdikleri MHP delegeleri de çok iyi biliyor...
Öyleyse bu mesele bitmiştir!..
Sıkın dişinizi!..
MHP’deki Fetret Devri 4 Kasım’da sona eriyor.
MHP ve Türkiye için yeni aydınlık bir dönem başlıyor.
Şimdiden Türk milletine hayırlı uğurlu olsun!..

Yazarın Diğer Yazıları