Futbolun Poseidon'u Cevat Kol yazdı. Moralli Galatasaray, Gaziantep deplasmanında nasıl kazanır?

Futbolun Poseidon'u Cevat Kol yazdı. Moralli Galatasaray, Gaziantep deplasmanında nasıl kazanır?

Son haftalarda formsuzluğu ile eriyen bir Gaziantep FK ile tam tersi form grafiği yükselen bir Galatasaray karşı karşıya gelecek.

Gaziantepspor için rakamlar iç açıcı değil. Oynadığı son 6 maçta sadece iki puan topladı. Üstelik bu maçlarda kalesinde gördüğü gol ortalaması 2 oldu. Kırmızı siyahlılarda ayrıca Börven, Mendyl sakatlıkları nedeniyle oynayamayacaklar.
Sarı kırmızılı takım formda ve moralli. Beşiktaş derbisini kazandı. Ligde oynadığı 6 maçta sadece birini kaybetti. Avrupa liginde neler yaptığını gördük. Barcelona turu zor geçti.

“Sarı kırmızılı takım fark yer” diyenler yanıldı. Aynı ciddiyet ve arzu ile oynarsa Gaziantep FK’nın işi zor. Galatasaray’da Mohamed ve Ömer Bayram kart cezalısı olduğu için takımda yer alamayacak. Sarı kırmızılı takımın zengin kadrosu içinde bu eksiklikler hissedilmez.

Pena’nın yedeğinin Muslera olduğu bir takımdan söz ediyoruz. Bu akşamki sınav Gomis’in maçı olabillir notunu da buraya düşelim.

Gaziantep FK hızla kırmızı bölgeye doğru kayıyor. Küme hattı sendromu yaşamaması için şeytanın bacağını kıracağı bir galibiyet almak zorunda. O maç Galatasaray maçı olursa kaymaklı baklava tadında olur.
Puan cetveline bakılırsa beraberliğin iki takımı mutlu edeceğini söyleyebiliriz..

Stadyumda maçı izlemeye gidenler ve ekranları başına oturanların keyif alacağı gollü bir maç bekliyorum.,

İlgili Haberler