Ortada sıçan!

Son haftalarda çıkış yakalayan ve bu doğrultuda kazanan takım bozulmaz kaidesini işleterek, takımda değişiklik yapmayan Fatih Terim, bu kuralını Antalya’da bozdu..
Bursa maçında oyuna girdikten sonra galibiyet golüne imza atan Baros ile Elmander’i ilk kez ilk onbirde sahaya çıkartan tecrübeli hoca’nın asıl sürprizi Aydın ile oldu. Bu sezon daha çok tribünde gördüğümüz genç futbolcunun oynaması şaşırtıcıydı..
Ciğerimizin yandığı kahramanlarımızın şehit olmasından sonra, her iki takımın sahaya çok güzel bir pankartla çıkması ve tribünlerden şehitlerimizin adları okunduğunda ‘burada’ seslerinin yükselmesi tüylerimizi diken diken etmeye yetti..
İşte bu hisli görüntülerin eşliğinde başlayan maçta ne yazık ki futbol adına güzel işler olmadı. Özellikle Arena’da ortaya koyduğu futbol heyecanı ile konuşulan G.Saray’ın yerinde adeta yeller esiyordu. Orta alanın iki başarılı ismi Melo ile Selçuk’un ortalarda gözükmediği, ilk kez denenen çift golcünün etkili olmadığı sarı kırmızılılar bir hafta öncesini adeta mumla arattı. Rakip Antalya’nın da Aslan’a uyması tribünleri uyuttu..
‘Ortada sıçan’misali oynanan maçta ilk gol pozisyonunun 42, ikinci posizyonun da 90. dakikada gerçekleşmesi sanırım oyunun kısa ama en gerçek özetiydi..
İkinci yarıya Baros’un sakatlanarak çıkmasından sonra Viera, Sercan ve Emre’nin girmesi bile G.Saray’ı hareketlendirmedi..
Dün gece Antalya’da oynanan futbolda golün olmaması en normal sonuçtu.. Maçın hakemi Yunus Yıldırım’ın sahada karar veren değil, maçı sadece seyreden bir görüntüde olması ise gerçekten ilginçti...

Yazarın Diğer Yazıları