Her şey son dakikada gerçekleşti

Her şey son dakikada gerçekleşti

CEVAT KOL / Yeniçağ

TFF 1. Lig''de farklı hedefleri olan iki takım karşı karşıya geldi. Ev sahibi Ankaragücü zirve yarışını sürdürüp bu ligde misafir olduğunu göstermek, konuk takım Denizlispor ise bu lige tutunmak için çaba sarf ediyor. Stadyum alttan ısınmalı zemine sahip olmasına rağmen yağan yoğun kar yağışına engel olamadı. Oyuncuların görüş alanlarını kısıtladı. Uzun toplar, ters toplar atma yerine kısa paslarla oyun kurmaya çalıştılar

Kazanma arzusu daha fazla olan takım ev sahibi takımdı. 21.dakikada çok ilginç bir pozisyon yaşandı. Ev sahibi takım takım halinde gol aradığı bu dakikada savunmanın arkasında topla buluşan İlhan Depe kaleciyi de geçip boş kaleye göndereceği sırada Yasin yatarak izin vermedi. Konuk takım tek pozisyonunu cömertçe harcadı. Yasin’in hakkını teslim ekmek lazım. Sarı lacivertlilerin atakları kar taneleri gibi lale önünde eridi. İlk yarıdan gol sesi gelmedi..

İkinci yarıda da ev sahibi takım konul takım kalesinde gol arayışını sürdürdü. Ali Kaan ile 57. Dakikada istediği golü buldu. Ankaragücü üzerindeki stresi attı. Denizlispor ise korkunun ecele faydası yok diyerek açık oyuna döndü. Dakika 69 da da karşılığını aldı. Kaptan Oğuz skoru eşitleyen golü kafa ile attı.1-1. Ankaragücü son dakikaya kadar golü kovaladı. Uzatma dakikalarında Yusuf’un kafası ile üç puana kavuştu. Sarı lacivertli takım zorlu geceyi mutlu bitirip zirve inadını sürdürdü..

Yazarın Diğer Yazıları