Yandaşların "Adalet yürüyüşü" kavgasında son durum: Taşgetiren'in desteği sürüyor

Yandaşların "Adalet yürüyüşü" kavgasında son durum: Taşgetiren'in desteği sürüyor
Adalet yürüyüşüne hükümete yakın Star Gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren destek vermiş,yine Star’dan Ahmet Kekeç ise dünkü yazısında Taşgetiren’i hedef almıştı. Taşgetiren, Kılıçdaroğlu’na desteğini de yineledi, “Yargı sorunu"na olduğundan ifade etti.

Star Gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşüne destek vermiş, “69 yaşında bir direnç yürüyüşüdür bu” ifadelerini kullanmıştı.Bu desteğe Star Gazetesi’nin bir başka yazarı Ahmet Kekeç, tepki göstermişti.

Taşgetiren bugünkü yazısıyla Kılıçdaroğlu’na desteğini sürdürdü. “Yargıdaki problemi dile getirenleri önlemenin yanlış olduğunu” belirtti.

“BİNLERCE ORTAMDA ‘YARGIDA SORUN” KONUŞULUYOR”

İşte Taşgetiren’in yazısının o bölümü:

...

“Ama bugün yargıda bir problem varsa, bunu birisinin dile getirmesini önlemenin mantığı yok.

Diyelim ki Kılıçdaroğlu “Adalet anahtarı”nı kullanarak Ak Parti tabanına uzanmak istiyor. Ak Parti'ye düşen en azından “Böyle bir anahtar var mı?” diye sormak değil midir? Milletvekilleri kapılarını sızlanışlara açsın, eminim ki bana gelenin bin katı onlara ulaşacaktır. Eminim ki şu an binlerce ortamda “Yargı sorunu” konuşuluyor.

"ONA CEVAP VERMEYECEĞİM"

Yazısının son kısmında ise ayrı bir açıklamaya yer veren Taşgetiren, Kekeç'in adını vermeden yazısına gönderme yaparak, yazılarını herkesin dilediği gibi yorumladığını ifade etti ve şöyle dedi: 

"Bunları önleme imkanım yok. Dün bu gazetede çıkan “Star yazarı neyi destekliyor?” başlıklı yazı da böyle bir nitelik taşıyordu. Ona cevap vermeyeceğim. Sadece pazar günkü “Yürüyüş” yazımı sağduyu ile yeniden okuyun diyebilirim okuyucularıma."

İlgili Haberler