Yüksel Yılmaz kalp krizi geçirdi

Yüksel Yılmaz kalp krizi geçirdi
İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz, yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programda yaptığı konuşma sonrasında fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Yılmaz’a anjiyo yapıldı. Yılmaz’ın hayatinin tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İYİ Parti’nin kurucu il başkanı Yüksel Yılmaz sevenlerini ve partilileri korkuttu.

Partisinin Mustafa Kemal Paşa ilçesinde düzenlenen toplantıya katılan Yılmaz, burada partililere ve vatandaşlara seslendi.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı toplantıda konuşmasını yaptıktan sonra yerine geçen Yılmaz aniden fenalaştı.

İl yönetim kurulu üyesi ve aynı zaman doktor olan Yahya Bahadır tarafından ilk müdahalesi yapılan Yılmaz ilçedeki devlet hastanesine kaldırıldı. Yapılan kontrollerde kalbe giden bir damarının tıkalı olduğu anlaşılan Yılmaz, ilk müdahalenin ardından Bursa merkezdeki Kalp Aritmi Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verildi.

Burada kendisine anjiyo yapılan Yılmaz’ın tehlikeyi atlattığı ve dinlendirildiği öğrenildi.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Yılmaz’a kalp krizi sırasında ilk müdahaleyi yapan il yönetim kurulu üyesi Dr. Bahadır, operasyon sonrasında açıklamada bulundu.

Yılmaz’ın durumuyla ilgili bilgi veren Bahadır şunları söyledi:

“Sağ ana koroner damarındaki tıkanıklık anjiyo ve balon plastik ile açıldı. Stent takma işlemi sonrası yatağına alındı. Her şey yolunda. Bu gece yoğun bakımda kalacak. Her şey yolunda gider bir aksilik olmazsa birkaç gün içinde şifa ile taburcu olur. Allah’tan acil şifalar temennimizle Başkanımıza geçmiş olsun.”

İlgili Haberler