10 bin TL ve üstü maaş alan emekliye piyango vurdu 'SSK ve Bağkur emeklilerine ikramiye sürprizi'

10 bin TL ve üstü maaş alan emekliye piyango vurdu 'SSK ve Bağkur emeklilerine ikramiye sürprizi'
10 bin TL ve üstü maaş alan SSK ve Bağ-Kur emeklilerine piyango vurdu. Yapılan zamla hayal kırıklığına uğrayan emekliye ikramiye sürprizi geldi. Başvuranın 3 iş günü içinde hesabına yatırılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olduğunu açıkladı. Milyonlarca emeklinin Ocak ayı emekli maaş ödemeleri hesaplarına yatmaya başladı. Maaşlarına yüzde 42.6 oranında bir zam alan emekliler, yapılan zam farkının ne zaman hesaplarına yansıtılacağını merak ediyor. Yapılan zam ile birlikte en düşük emekli maaşı 10 bin liraya çıkmışken bankalar emekli promosyon ücretlerinde de rekor artışa gitti.

1 AYLIK MAAŞTAN FAZLA ÖDEME VERİLECEK

0x0-6.jpg

Ekonomik sıkıntı çeken ve geçim derdinde olan milyonlarca emekliyi rahatlatacak haber geldi. Emekliye yapılan zamla birlikte bankalar da promosyon ücretlerini arttırdı. Türkiye Finans, emeklilere özel yeni bir kampanya gerçekleştirdi. Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca Türkiye Finansbank alma taahhüdü veren SSK ve BAĞKUR emekliler yararlanacak. 31 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada emeklilerin neredeyse bir aylık maaşı kadar ödeme yapılacak. Maaşını Türkiye Finans Banka taşıyan emeklilere toplamda 15 bin TL promosyon verilecek.

ŞARTSIZ 5 BİN TL PROMOSYON

ekran-goruntusu-2024-01-24-082732.png

Türkiye Finansbank resmi internet sitesi üzerinden kampanyanın tüm detaylarını açıkladı. 15.000 TL’ye varan emekli promosyon ve ödül fırsatından yararlanmak için öncelikle emekli maaşını Türkiye Finans’a taşımak ve 36 ay boyunca kalma taahhüdü vermek gerekiyor. Bu işlem sonucunda şartsız 5.000 TL’ye varan banka promosyonu kazanılıyor.

NAKİT ÖDÜL VERİLECEK

ekran-goruntusu-2024-01-24-083800.png

Öte yandan iki adet Otomatik Ödeme Talimatı vererek 6.500 TL’ye kadar, Yedek Hesap başvurusu yaparak 1.000 TL’ye kadar ek promosyon veriliyor. Düzenlenen kampanyaya ek olarak Türkiye Finansbank’a getirdiğiniz her emekli yakınınız için 250 TL, toplam 2.500 TL nakit ödül veriliyor. 10.000 TL ve daha fazla maaş alanlara ise 12.500 TL’ye kadar tek seferlik promosyon ödemesi yapılıyor. Türkiye Finans Banka taşıyan emeklilere toplamda 15 bin TL promosyon verilmiş oluyor. Kampanyaya katılım sağlayan emeklilerin hesapların 3 iş günü içinde ücret yatırılıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.