Trabzonspor'da inanılmaz olay!

Trabzonspor'da inanılmaz olay!
Bordo-Mavililer şampiyonluğa koşarken takımdaki koronavirüs vakalarının artması sıkıntı yarattı. Ancak bazı futbolcular aşı olmak istemiyor.

Trabzonspor''da yıldız futbolcular Siopis ve Nwakaeme''nin testleri pozitif çıkmış, takım zor durumda kalmıştı. Her an yeni pozitif vakalarının çıkmasından endişe ediliyor, çünkü futbolcular aşı olmayı "Kısırlık yapabilir" iddiası nedeniyle kabul etmiyor
AŞIDAN KAÇIYORLAR
Türkiye''de Sağlık Bakanlığı vatandaşları kononavirüs aşısı olmaları için ikna etmeye çalışırken, özellikle bazı güneydoğu illerinde "Kısırlık yapabilir" inancıyla bundan kaçanların çok olduğu biliniyor.

HEM DE 10 FUTBOLCU
Bunun Trabzonspor''da da ortaya çıktığı öğrenildi.
Yıldız futbolcular Siopis ve Nwakaeme''nin testlerinin pozitif çıkması takımı zor durumda bırakmıştı. Buna yeni futbolcuların da eklenmesi korkusu yaşanıyor. Çünkü Trabzonspor''da tam 10 futbolcunun "Kısırlık yapabilir" gerekçesiyle aşı olmayı reddettiği belirtiliyor.

“HELAL OLMAYAN MADDELER VAR”
Taraftarların aşı olmadan maça gelmemeleri istenirken, Trabzonspor''daki 10 futbolcunun aşıdan kaçması şaşkınlık yarattı.
Bu futbolcuların kısırlık korkusunun yanı sıra "Aşının içinde helal olmayan madde var" diyerek işi dini gerekçelere dayandırdığı ortaya çıktı.
Trabzonspor kulübü doktorlarının aşı olmayan futbolcuları ikna etmeye çalıştığı belirtilirken, aşı olmadıkları için de her maçtan önce PCR testi uygulandığı ifade edildi.

İlgili Haberler