Ahmet Yavuz'dan Nagehan Alçı'ya: "FETÖ artığı!"

Ahmet Yavuz'dan Nagehan Alçı'ya: "FETÖ artığı!"
Nagehan Alçı'ya destek verildiği sürece Habertürk ekranlarına çıkmayacağını söyleyen emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, "Ben sadece 'katil devlet' sözüne tepki göstermedim. FETÖ artığı birini 15 Temmuz programına bile çağırdılar. Yok artık!" dedi.

Habertürk ekranlarındaki 'Katil devlet' çıkışıyla büyük bir skandala imza atan Nagehan Alçı'ya tepki gösteren emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, Alçı'nın el üstünde tutulmaya devam etmesi halinde bir daha programlara çıkmayacağını söylemişti.

Yavuz, "HaberTürk’ün, izleyicileri nezdinde kendilerine de zarar veren FETÖ artığı Nagehan Alçı’yı el üstünde tutan yaklaşımları devam ettiği sürece yayın davetlerine katılmayacağım” ifadelerini kullanmıştı.

1-20190929203727-001.jpg

"FETÖ ARTIĞI!"

Bu açıklamaların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulunan Ahmet Yavuz, FETÖ ve PKK'yla ilgili övgü dolu sözleriyle bilinen Nagehan Alçı'dan "FETÖ artığı" diyerek bahsetti.

Yavuz, şu paylaşımda bulundu:

"Ben sadece “katil devlet” sözüne tepki göstermedim. Kırdığı koz kırkı geçen birinin bu denli himaye görmesine kızdım. FETÖ artığı birini 15 Temmuz programına bile çağırdılar. Yok artık!"

1-20190929203727-002.jpg

İlgili Haberler