Arsenal'den Altay'a transfer

Arsenal'den Altay'a transfer
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Altay, İngiliz devi Arsenal'in kalecisi Runar Alex Runarsson'a kanca attı. İki kulüp arasında görüşmelerin olumlu devam ettiği ve transferin son aşamada olduğu kaydedildi.

DHA''da yer alan habere göre, Süper Lige 18 yıl aradan sonra dönen Altay, iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İzmir ekibi, Premier Lig takımlarından Arsenal''in kalecisini radarına aldı.

TRANSFERDE SON AŞAMAYA GELİNDİ

26 yaşındaki kaleci Runarsson''u kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Siyah Beyazlılar, transferde son aşamaya geldi. Ülkesinde Reykjavik, Danimarka’da Nordsjaelland, Fransa’da Dijon kulüplerinde forma giyen tecrübeli file bekçisi Arsenal’de geçen sezon ligde ve kupada 1’er maçta, Avrupa Ligi’nde ise 4 müsabakada şans buldu. Runarsson, İzlanda Milli Takımı’nda da görev alıyor.

ÇALIŞMALAR YARIN BAŞLIYOR

Öte yandan Altay, yeni sezon hazırlıklarına yarın Gaziemir’deki Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde başlayacak. Siyah-beyazlı takım saat 17.00’de tesislerde toplanıp daha sonra ilk antrenmanını gerçekleştirecek. Yönetim henüz teknik direktör Mustafa Denizli ile anlaşma sağlamazken, takımı kimin sahaya çıkaracağı merak konusu oldu.

İbrahim Öztürk ve Poko''yla yeniden anlaşan Altay’da iç transferde yolların ayrıldığı isimler açıklanmazken, takımdan ayrılanlar da büyük ölçüde belli olacak.