Asgari ücretli çalışanların hesabına 100 bin TL yatacak

Asgari ücretli çalışanların hesabına 100 bin TL yatacak
O banka ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen asgari ücretlilere 100 bin TL verecek.

Halkbank asgari ücretli kişilere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası açıkladı. Halkbank'tan asgari ücretli çalışanlara ve Halkbank müşterisi olmak isteyenlere özel olarak hazırlanmış olan ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları belli oldu. Halkbank'a başvuru yapan tüm asgari ücretliye 50 bin TL VE 100 bin TL verilecek. Bankadan bu kredinin oranının %1,89 olarak uygulanacağı duyuruldu. Avantajlı kredi maliyeti ile asgari ücretliye geri ödemeyi çok daha kolay ve avantajlı hale getiriyor.

24 AY VADEYE 100 BİN TL

Halkbank’ın sağlamış olduğu özel ihtiyaç kredisi kampanyası incelendiğinde asgari ücretliler bu bankaya başvuru yaparak ihtiyaç kredisi alabilecekler. Halkbank da bu müşterilere özel olarak aylık %1,89 oranlı faiz ile ihtiyaç kredisi sağlıyor. Asgari ücretli çalışanların kullanacakları ihtiyaç kredileri için süre maksimum 36 aya kadar vade ile sağlanabiliyor. Bu durumda da 50 bin TL limit belirtildi. 50 bin TL'yi geçen ve 100 bin TL'yi aşmayan ihtiyaç kredilerinde ise en fazla 24 aya kadar vade yapılabiliyor. 100 bin TL'yi aşan kredi limitlerinde ise maksimum 12 ay kadar vade imkanı uygulanabiliyor.

36 AY VADEYE 50 BİN TL

Halk Bankası tarafından asgari ücretli olarak çalışan kişilere 36 aylık vade seçeneği ile 50.000 TL ihtiyaç kredisi sağlandığında kredi hesaplama işlemi aylık %1,89 faiz ile gerçekleşiyor. Çekilen bu 50.000 TL’lik kredi için 36 ay vade seçeneği üzerinden hesaplandığında aylık taksit tutarının 2.077 TL olduğu görülüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.