Aşk yaşadığı iddia edilmişti! Birce Akalay’dan flaş Sadettin Saran açıklaması 

Aşk yaşadığı iddia edilmişti! Birce Akalay’dan flaş Sadettin Saran açıklaması 
Birce Akalay, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'la yeni bir aşka yelken açtığı iddialarına ilk kez cevap verdi.

Netflix için çekilen Mezarlık dizisinde başrol oynayan Birce Akalay önceki gün Ritz Carlton Otel''in 8 Mart Dünya Kadınlar günü için düzenlediği yemekte objektiflere yansıdı.

Adı Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticisi Sadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Akalay, bu iddiaya da ilk kez cevap verdi. 

Güzel oyuncu Birce Akalay, “Özel hayatım hakkında konuşmayı sevmiyorum ama maalesef masa başı haberciliği yapan ve kötü niyetli gazeteci arkadaşlar var. Çok üzgünüm. Bir doğum günü yemeği alıp da baş başa bir yemek haline getirmişler. Bu şekilde haber yapmak ayıptır, terbiyesizliktir. Böyle düşünüyorum. Asılsız haber” diye konuştu. 

 

"DİKKAT ETMEDİĞİM GENÇ YAŞLARIM OLDU"

Akalay, "Sizin içinde şiddet olduğu için yer almadığınız bir proje oldu mu?" sorusuna ise, senaryosu şiddeti meşrulaştıran işlerde yer almadığını açıklayıp şöyle konuştu:

"Eğer özendiriyorsa, bunu eleştirmiyorsa, ya da bunu gerekçelendirmiyorsa, senaryo bu anlamda eksikse içinde olmak istemem. Bunu meşrulaştırıyorsa senaryo, orada olmak istemem. Buna dikkat etmediğim genç yaşlarım oldu, ama şu bilincimde dikkat ediyorum. Niye şiddeti meşrulaştırayım ki?"
 

İlgili Haberler