Avlu 37. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Avlu 37. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Perşembe günlerinin sevilen dizisi Avlu’nun yeni bölümü sosyal medyada çok merak ediliyor. Peki, Avlu’nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı, son bölümde ne oldu? İşte detaylar...

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştığı Avlu son olarak 36. bölümüyle ekranlara geldi. Bu akşam yayınlanacak mı, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Deniz, gözünü karartmış tehlikeli sularda yüzmektedir. Azra ise kendini hiç beklemediği bir tehlikenin ortasında bulur. Yavaş yavaş karşısında toplanan kalabalığın farkında olmayan Zerrin, Deniz’den aldığı darbeyi avantaja çevirmeyi başarabilecek midir?

AVLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Zerrin bir yandan aklının içindeki uğultuyla boğuşurken bir yandan da Deniz’i alt etmek için yaptığı hamlelere bir yenisini daha ekler... Deniz, geçmişten gelen bu sert rüzgara karşı direnebilecek midir?

Oktay ise nasıl bir tehlikenin içine sürüklendiğinden habersizdir. Tolga’nın bulduğu ipucu onu tahmin bile edemeyeceği bir noktaya sürükler.

AVLU BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Dizi severlerin merakla beklediği, geçen hafta yayınlanmayan Avlu dizisi 37. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.