Bahçeli: "İstanbul ehline emanet edilmemiştir"

Bahçeli: "İstanbul ehline emanet edilmemiştir"
Partisinin grup toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İstanbul ehline emanet edilmemiştir" ifadelerini kullandı.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Haziran seçimlerinde 800 bini aşkın bir oy farkıyla İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etmedi. Bahçeli, "Türkiye 23 Haziran’da bir demokrasi dersi vermiştir. Ama İstanbul ehline emanet edilmemiştir. Bunun sonuçlarınızı da ileride görmemiz kuvvetle muhtemeldir. İmamoğlu’nun ne yapıp yapmadığı kısa sürede belli olacaktır. İmamoğlu’nun bütün tasarruflarını yakinen takip edecek, gerekli, notları alacağız" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin o açıklamaları:

Sayın Cumhurbaşkanımızı, AKP’li kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Ne mutlu bize ki Türk demokrasisi güçlü vasfını göstermiştir. Hakikaten de kazanan Türkiye olmuştur. Ülkemiz adına yapılan kara kampanyalar 23 Haziran’da buruşturulup atılmıştır. Hakkımızı alacaksak demokratik adap sınırlarında kalarak irademizi göstermeliyiz. Demokrasinin hakimiyeti, hukukun üstünlüğü, fertlerin bir ve eşit haklara sahip olması Türkiye’nin milli stratejik gücüdür. Bu gücümüze güç katarak karşımızdaki sorunları birer birer çözüme kavuşturmalıyız. Türkiye 23 Haziran’da bir demokrasi dersi vermiştir. Ama İstanbul ehline emanet edilmemiştir. Bunun sonuçlarınızı da ileride görmemiz kuvvetle muhtemeldir. İmamoğlu’nun ne yapıp yapmadığı kısa sürede belli olacaktır. İmamoğlu’nun bütün tasarruflarını yakinen takip edecek, gerekli, notları alacağız.

Pençe harekatını yapan Türkiye sosyal medyadaki ahlaksızlıkları da ortadan kaldırmalıdır."