Bahçeşehir’de içki içen altı kadına saldıranlardan ikisi tutuklandı, diğeri serbest kaldı

Bahçeşehir’de içki içen altı kadına saldıranlardan ikisi tutuklandı, diğeri serbest kaldı
İstanbul Bahçeşehir'de bir grup kadın, oturdukları sitenin bahçesinde bira içtikleri sebebiyle üç erkek tarafından saldırıya uğradı. Olaya ilişkin gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, İstanbul Bahçeşehir''de 7 haziran gecesi bir site bahçesinde geçiyor. Üç erkek site bahçesinde içki içtikleri nedeniyle altı kadına saldırdı. Kadınlar kanlar içinde kalırken saldırıyı engellemeye çalışan yaşlı bir adam ağır yaralandı. 

Olayda kadınlara saldıran üç kişiden ikisi ise tutuklandı.

İstanbul Bahçeşehir’de oturdukları sitenin bahçesinde içki içen altı kadın üç erkeğin saldırısına uğradı. Saldırganlar, kadınları korumak isteyen 60 yaşındaki kalp hastası erkeğin ayağını kırıldı.

Sosyal medyadan yayılan videoda, kadınların saldırıya uğradığı anlar yer alırken kadınlar küfür ve hakarete maruz kaldı.

Saldırıya uğrayan kadınlardan biri, sosyal medya üzerinden saldırganların iki yıl önce sitelerine taşındığını belirtti. 

Saldırıya uğrayan kadınlardan “Biz 25 yıldır burada oturuyoruz. Tüm site refah içinde…Taşındıkları ilk aylarda da tehdit ettiler, ‘İçki içemezsiniz, uyarıyoruz’ diye” ifadesini kullandı.

SALDIRGANLARDAN İKİSİ TUTUKLANDI BİRİ SERBEST BIRAKILDI

Kadınları darbeden kişiler, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İşlemleri ardından adliyeye sevk edilen Z.A. ve C.A. tutuklanırken E.A. ise adliye kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler