Bomba gibi geldi! Piyasanın en ucuzu oldu

Bomba gibi geldi! Piyasanın en ucuzu oldu
Türkiye pazarında ekonomik fiyatıyla dikkat çeken Fiat Egea, uzun süredir en popüler seçeneklerden biri olmuştu ancak şimdi Renault Taliant’ın sahneye çıkmasıyla Egea’nın tahtı sallandı. Piyasadaki en ucuz otomobil Renault Taliant olarak belirlendi. İşte Renault Taliant'ın özellikleri ve fiyatı...

Ülkemizdeki araç fiyatlarının, son gelen vergi yükümlülükleri nedeniyle tırmanışa geçmesi, vatandaşları daha ekonomik seçeneklere yönlendiriyor. Bu bağlamda, Fiat Egea’nın uzun süredir tahtını koruyan ucuzluk unvanı, Renault’un yeni modeliyle sarsılmaya başladı.

aaaaaaaaaaaaa.png

Özellikle otomobil fiyatlarındaki döviz kuru artışı ve ÖTV gibi vergi yükleri, vatandaşların cep harcamalarını etkilerken, ünlü otomobil markaları daha uygun fiyatlı modellerini gündeme getirerek rekabeti sürdürüyor.

EN UCUZ OTOMOBİL OLDU

46b743017f80f30a11ffd93241515a6d-1.jpg

Renault Taliant'ın B sedan segmentinde tüketicilerin seçebileceği pek çok alternatif bulunuyor ve bu alternatifler arasına iddialı bir şekilde katıldı. Özellikle fiyatıyla göz dolduran Taliant, Egea’ya karşı ciddi bir rakip olarak ortaya çıkıyor. Üstelik Taliant, Clio’dan bile daha uygun bir fiyat etiketiyle satın alınabiliyor. Renault Taliant, piyasada en ucuza satılan araç olarak belirlendi.

DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ

renault-taliant2.jpg

Renault Taliant, Türkiye’de üç farklı donanım paketi ve manuel ya da otomatik şanzıman seçenekleriyle sunuluyor. Baz versiyonda 65 beygir gücündeki 1.0 litrelik motor yer alıyor. Performans açısından sınırlı bir potansiyele sahip olan bu motor, özellikle şehir içi kullanım için uygun bir seçenek olarak öne çıkıyor. Araç, geniş bir bagaj hacmi ve ferah bir iç mekana sahip olarak ailelerin tercihine hitap ediyor. Aynı zamanda uygun parça maliyetleri ve düşük yakıt tüketimi, Taliant’ı maliyet-etkin bir seçenek haline getiriyor.

Renault Taliant’ın güncel fiyatları şu şekilde:

• Joy 1.0 Sce 65 bg

Fiyatı: 813.000 ₺

• Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg

Fiyatı: 913.000 ₺

• Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg

Fiyatı: 961.000 ₺

Taliant’ın ekonomik fiyatı, geniş iç mekanı ve düşük işletme maliyetleriyle dikkat çekerek, tüketicilere cazip bir seçenek sunuyor. Otomobil pazarındaki bu rekabet ve seçenek çeşitliliği, vatandaşların ihtiyaçlarına daha iyi yanıt verebilmeyi amaçlıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.