Meteoroloji uyardı! Kavurucu sıcaklar geri mi dönüyor? Meteoroloji'den paylaşılan verilere göre hava sıcaklıkları yeniden yurt genelinde mevsim normallerinin üzerine çıkacak.
Meteoroloji il il paylaştı! Sağanak bekleniyor Meteoroloji'den paylaştığı verilere göre bugün Trabzon, Adana ve Hatay'da sağanak bekleniyor.
Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve sağanak uyarısı! Meteoroloji verilerine göre Rize, Artvin, Samsun ve Trabzon'da bugün sağanak beklenirken Marmara ve Kuzey Ege kıyıları için kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.
Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı! Bugün hava nasıl? Meteoroloji'nin verilerine göre Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli rüzgar gerçekleşmesi bekleniyor.
Bu hafta hava nasıl olacak? Meteoroloji hangi iller için uyardı? İstanbul için yapılan lodos uyarılarının ardından Meteoroloji bu hafta 6 il için uyarıda bulundu. Başta Antalya olmak üzere yapılan sarı kodlu uyarıda sağanak yağışa dikkat edilmesi gerektiği belirtildi. Peki, Bu hafta hava nasıl olacak? Meteoroloji hangi iller için uyardı?
İstanbul'da deniz seferleri iptal edildi mi? Vapur seferleri iptal mi edildi? Vapur sefer saatleri Meteoroloji tarafından yapılan uyarılarda İstanbul’un lodos ve yağmura teslim olacağı söylenmişti. İstanbul’da ekili olmaya başlayan lodos etkisini vapur seferlerinde de gösterdi. Peki, İstanbul'da deniz seferleri iptal edildi mi? Vapur seferleri iptal mi edildi? İşte vapur sefer saatleri..
Dikkat dikkat Meteoroloji metrekareye kaç kilogram yağacağını bile açıkladı. Saat 12.00'de başlayacak. Hangi ilçelere yağacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahminlerini yayınladı. Yapılan hava raporu durumunda, İstanbul’da 12.00'de sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi. Ayrıca, vatandaşlar meydana gelecek sel, su baskınına karşı uyarı yapıldı. Yağmurun biteceği saatte açıklandı.
Meteoroloji'den güzel haber geldi Meteoroloji'den gelen son değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor.