Corona virüs nedeniyle İran'da mahsur kalan İlayda Akdoğan yaşadıklarını anlattı

Corona virüs nedeniyle İran'da mahsur kalan İlayda Akdoğan yaşadıklarını anlattı
Corona virüs salgını nedeniyle İran’a uçuşların iptal olmasının ardından İran’da mahsur kalan ünlü oyuncu İlayda Akdoğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı.

İranlı basketbolcu sevgilisi Roham Kabir’i görmek için İran’a giden ve virüs nedeniyle uçuşların iptal edilince ülkede mahsur kalan İlayda Akdoğan, sosyal medya hesabından yaşadığı zorlukları anlattı.

"AÇIKÇASI VİRÜSTEN ÇOK KORKMUYORDUM"

İran’da corona virüs salgını nedeniyle evden hiç çıkmadığını belirten ünlü oyuncu İlayda Akdoğan, "Bir buçuk hafta kalmayı düşünüyordum ki, geri dönemeyeceğimi anlayıncaya kadar. Bazı kişiler 'Nasıl tahmin edemedin, sınırın kapanacağını, erkenden geri gelseydin' diye mesaj atmış. Biz Tahran'da değiliz. Tahran'a 7-8 saat uzaklıkta Gürgan'dayız. Corona'nın burada olduğunu biliyordum ama açıkçası virüsten çok korkmuyordum. Olursa da geçer iyileşirim diye düşünüyordum. Yaşıtlarımın çok kötü etkilenmediğini öğrendim" dedi.

Sınırların kapatılacağı kararının ardından şoka girdiğini belirten Akdoğan, "Arkadaşım bana sınırların kapatılacağını saat 17:00'de söyledi. Sınırların kapatacakları saat ise 20:00'di. Ben şoka girdim tabi. Herhangi bir uçağa yetişmem imkansızdı. Psikolojik olarak bunun sonu nereye varacak bilmiyorum. Burada vakit geçirmeyi sevsem de hayatım İstanbul'da... İstanbul'a gittiğimde 14 gün karantinada kalacağım. Benim etkilenmem önemli değil belki, araştırmalara göre ben atlabilirim" ifadelerini kullandı.

"EV KARANTİNASINDAYIZ"

Son olarak sağlık durumunun iyi ve ev karantinasında olduğunu belirten Akdoğan, “ Türkiye'den İran'a gönderilen uçakla ilgili hiç bilgim yoktu. O yüzden bu uçakla dönemedim. Ev karantinasındayız. Her işte bir hayır vardır. Sağlık durumum iyi hasta değilim. Burada bir akan hayatım vardı. Hiç sıkılmıyordum daha önce. Şu anda hiçbir şey yapamıyorum. Kahvaltıya bile gidemiyoruz. Akşam bir yere çıkamıyoruz. Dışarıdan gelebilecek virüse karşı önlem alıyoruz. Zorunlu olarak dışarı çıkarsak eve gelince hemen giydiğimiz kıyafetleri çıkarıyoruz, ellerimizi alkolle yıkıyoruz. Arkadaşlarımızla da görüşmüyoruz, bazen evde ama o da sınırlı…” şeklinde konuştu.