Devlet Su İşleri Müdürlüğü personel alacak

Devlet Su İşleri Müdürlüğü personel alacak
Devlet Su İşleri Müdürlüğü 2 personel alacak. Son başvuru tarihi ise 25 Şubat 2022 olarak açıklandı.

İŞKUR resmi web sayfasında yayınlanan ilanlara göre, Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere en az ortaokul mezunu 2 personel alınacak.

Adaylar başvurularını 25 Şubat 2022 tarihine kadar İŞKUR üzerinden yapacaklar. Kura çekimi 2 Mart 2022 tarihinde 14:00 – 15:00 saatleri arasında Üniversite Mah. Zübeyde Hanım Cad. No:140 Elazığ adresinde yapılacak.

Beden İşçisi alımında aranan nitelikler (1 kişi Eski Hükümlü/TMY olanlar)

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak, En az Ortaokul en fazla Lise mezunu olmak, 18 – 30 yaş arasında olmak, Elazığ ilinde ikamet ediyor olmak.

Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller kadrosu için başvuru şartları (1 kişi Eski Hükümlü/TMY olanlar)

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak, En az Ortaokul en fazla Lise mezunu olmak, 18 – 35 yaş arasında olmak, En az 1(bir) yıl Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller mesleğinde çalıştığını gösterir SGK Hizmet Dökümü ve Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller mesleği ile uyumlu Bonservise sahip olmak, Elazığ ilinde ikamet ediyor olmak