Dilay Kemer kimdir ve neden öldü? FB TV spikeri hayatını kaybetti

Dilay Kemer kimdir ve neden öldü? FB TV spikeri hayatını kaybetti
FB TV’de sunuculuk yapan Dilay Kemer'in, ikinci defa kanser tedavisi görmeye başladığı sosyal medyada yayılmıştı. Uzun süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer, hayatını kaybetti. Haber sonrası genç sunucunun sevenleri büyük üzüntü yaşadı.

Kan kanseri hastalığıyla uzun süredir mücadele veren Fenerbahçe TV’nin ünlü sunucu Dilay Kemer’in uzun süredir gördüğü kanser tedavisi nedeniyle hayatını kaybetti.

DİLAY KEMER KİMDİR?

Dilay Kemer, 1988 yılında dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul’da geçiren Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2009 yılında kendime bir moda blogu açtı.

İki yıl blogu hobi olarak yürüttükten sonra, bir reklam ajansında staja başladı. Staj yaparken bir yandan da spikerlik-sunuculuk eğitimine başladı. Yaklaşık 1.5 senelik hazırlık sonunda İhsan Topaloğlu ve Yasir Kaya'nın şans vermesiyle, hayal ettiği sektörde yer buldu. Fenerbahçe TV'de hem ana haberi hem de çeşitli programların sunuculuğunu üstlendi.

kanser-tedavisi-goren-sunucu-dilay-kemer-yogun-13671862-333-m-001.jpg

Staj yaparken spikerlik eğitimi alan Kemer, Fenerbahçe TV’de hem ana haber hem de çeşitli programlarda sunuculuk görevi üstlendi.

INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Kemer, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabından sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, “Merhaba... Uzun zaman oldu paylaşım yapmayalı. Açıkçası 'Nasılsın?' sorusuna verecek net bir cevabım olana kadar sessiz kalmaya devam edecektim. Çünkü 'İyiyim' desem iyi değilim, 'Kötüyüm' desem kötü de değilim ama iyileşemedim arkadaşlar. Hala hastane-ev arası mücadele dolu bir hayat yaşıyorum. Tahmin edersiniz ki bu durumdayken en duymak ve cevaplamak istemediğim soru nasıl olduğum. Her dakika bunu konuşmak, herkese tek tek anlatmak moralimi bozuyor. Zaten doktorum da hastalık konuşmayı yasakladı ama bütün o güzel mesajlar için, endişeleriniz için teşekkür ederim ve böyle hayırlı bir gecede yine dualarınızda olmak isterim” ifadelerini kullanmıştı.