Sahte doktor 40 dakikada dişsiz bıraktı. 59 bin TL verdi Bartın'da yaşayan Tayfun Güney, kendisini diş hekimi olarak tanıtan 2 kadına inandı. 2 kişi 40 dakikada Güney'in bütün dişlerini çekti ve 12 implant yerleştirdi. Güney dolandırıldığını, implantların düşmesiyle anladı.
Hastanın 4 dişini çeken adam kliniğin temizlikçisi çıktı. Reçete bile yazdı Diş ağrısı nedeniyle Kağıthane'deki bir diş kliniğine giden Hakan Yıldırım'ın 4 dişi aynı günde çekildi. Dişlerinde apse olduğunu ve çekilmemesi gerektiğini söyleyen Yıldırım’a kendini doktor olarak tanıtan temizlikçi “çekebiliriz” yanıtını verdi. Temizlikçiye 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
Resmi Gazete'de yayımlandı: İstihdam edilecek sözleşmeli sağlık personeli sayısı 27 bin oldu Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile 2022 yılının sonuna kadar sözleşmeli sağlık personeli olarak istihdam edilecek personel sayısı 27 bin olarak belirlendi.
Diş tedavisi için doktora gittiğinde ortaya çıktı. Yanağında demir parçasıyla 15 yıl yaşadı Erzincan'da diş tedavisi için doktora giden Faik Akın 15 yıl sonra yanağında metal parçası olduğunu öğrendi. Ameliyatla alınan parçanın hızar ile çalışırken kaza sonucu zincir kopmasıyla meydana geldiğini belirtti.
Vefalı evlat hüngür hüngür ağlattı Bursa’da yaşayan diş doktoru, babasının okuması için 25 yıl önce üzülerek sattığı arabasını buldu. Diş doktoru tamir ettirdikten sonra toplattırdığı arabayı sürpriz yaparak babasına hediye etti. Baba ve oğulun gözyaşlarını tutamadığı o anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Diş doktoru 8 yaşındaki İrem'i darp etti Bursa'da annesi tarafından süt dişini kontrol ettirmek için hastaneye giden 8 yaşındaki İrem'in kadın doktor tarafından şiddet gördüğü iddia edildi.