DNA testi sonucuyla yıkıldı

DNA testi sonucuyla yıkıldı
Yaptırdığı DNA testi sonrası ikiz çocuklarının babası olmadığını öğrenen adam yıkıldı. Karısının yıllar önce başka biriyle ilişkiye girdiğini itiraf ettiğini belirten şahıs yaşadıklarını sosyal medyadan paylaştı.

20 yıldır birlikte olduğu ve 18 yıldır evli olan bir adam çocuklarına DNA testi yaptırdı. Söz konusu testin sonucunda talihsiz adam ikiz çocuklarının biyolojik olarak kendisine ait olmadığını öğrendi.

Mirror''da yer alan habere göre yıkıldığını belirten adam 18 yıllık hayat arkadaşı olmadan bir hayat düşünemediğini sosyal medyada anonim olarak yazdı.

Yıllar önce üniversiteden mezun olduktan sonra tanıştıklarını belirten şahıs, 2 yıl içerisinde evlendiklerini ancak evliliğinin başında şiddetli bir tartışma yaşadıklarını anlattı ve karısının o dönem evi terk ettiğini aktardı.

18 YILLIK EVLİLİK BİR ANDA KABUS OLDU

Kavgalarından iki hafta sonra Kelly ona ulaştı ve bir uzlaşmaya varmaya çalıştı. İkili o dönem barıştı ve Kelly''nin ikiz bebeklere hamile olduğunu öğrendi. Çift o dönemden beri hep birlikte oldular ve evlilikleri neredeyse sorunsuz devam etti.

İTİRAF ETTİ: SARHOŞTUM

Ne yazık ki, DNA testleri ikizlerinin farklı bir biyolojik babaya sahip olduğunu gösterdiğinde her şey alt üst oldu. Olayı öğrendikten sonra karısının sürekli ağladığını belirten adam Kelly''nin kendisine o gece sarhoş olduğunu ve başka bir erkekle cinsel ilişkiye girdiğini itiraf ettiğini söyledi. Açıklamalarının devamında bir otelde kaldığını belirten adam ailesi ile bu süreçte görüşmediğini de belirtti.

Öte yandan birçok sosyal medya kullanıcısı adama ne yapması gerektiği hakkında tavsiyelerde bulundu. Birçok kişi adamın olayı zamana bırakmasını ve iyice düşündükten sonra karar alması gerektiğini söyledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.