Eğitimci Can Gürses AKP kongresindeki kalabalığı böyle yorumladı. Bu kalabalık akşam yurdun her yerine otobüslerle dönecek

Eğitimci Can Gürses AKP kongresindeki kalabalığı böyle yorumladı. Bu kalabalık akşam yurdun her yerine otobüslerle dönecek
Eğitimci Can Gürses, Ankara'da yapılan AKP kongresindeki kalabalığa tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gürses, "Ülkenin dört bir yanından yüzlerce otobüs dolusu insan başkentte kapalı bir salonunun içinde saatlerce kaynaşıp sonra yine ülkenin dört yanına dağılacak." ifadelerine yer verdi.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın katılımıyla Ankara Spor Salonu''nda gerçekleşiyor. Kongreye çeşitli illerden otobüslerle gelen AKP''li vatandaşlar ise hem salon dışında hem de içeride büyük kalabalıklar oluşturdu.

Eğitimci Can Gürses ise kongrede oluşan kalabalığa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Gürses yaptığı paylaşımda, "Ülkenin dört bir yanından yüzlerce otobüs dolusu insan başkentte kapalı bir salonunun içinde saatlerce kaynaşıp sonra yine ülkenin dört yanına dağılacak. Organize edenler ülkenin yöneticileri ve Sağlık Bakanı bu gece yine tedbire davet eden paylaşımlar yapacak. Hazmetmek zor..." ifadelerine yer verdi.