Emekliye 3 yıl boyunca ücretsiz ‘Faydalanmak için son 16 gün'

Emekliye 3 yıl boyunca ücretsiz ‘Faydalanmak için son 16 gün'
Zam bekleyen milyonlarca emekliye güzel haber geldi. 16 gün içinde başvurusunu yapan emekliye 3 yıl boyunca ücretsiz olacak.

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL'ye yükseltilmesine rağmen, alınan zam miktarının aylar içinde enflasyon karşısında erimesi, emekliler arasında hayal kırıklığına neden olmuştu. Bu durum, yıl içinde beklentileri karşılayacak seyyanen zam talepleriyle birleşince, emekliler arasında bir memnuniyetsizlik ortamı oluşmuştu.

TÜİK'in açıkladığı Aralık ayı enflasyon verileri ile emekli ve memurun zammı da netleşti. TÜİK verilerine göre SSK ve Bağ-Kur emeklisi yüzde 37,56; memur ve emeklisi de yüzde 49,3 zam alacak. Ekonomik sıkıntı çeken milyonlarca emekli şimdi ise Ocak ayında yapılacak zamlı maaşlarını bekliyor.

EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYA

Bu gelişmelerin yanı sıra bankalar da emeklilere yönelik ilgi çekici kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Türkiye'nin köklü bankalarından biri olan İş Bankası, emeklilere özel olarak düzenlediği promosyon kampanyasında dikkat çeken avantajlar sunuyor. Emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan emeklilere, banka tarafından 7 bin 500 TL'ye varan özel promosyonlar veriliyor. Bununla birlikte, emeklilere ücretsiz olarak sağlanan detaylar da dikkat çekiyor.

0x0-bankalar-promosyon-yarisini-hizlandirdi-fakat-bazi-kelime-oyunlari-yanilmalara-yol-acabilir-1659858293543.jpg

Bankalar arasındaki rekabet, emeklilere yönelik düzenlenen kampanyalarda çeşitliliği beraberinde getirirken, İş Bankası'nın sunduğu avantajlar, emeklilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu kampanyalar, emeklilerin finansal tercihlerini değerlendirirken, aynı zamanda bankalar arasında bir rekabet ortamı oluşturarak müşteri çekme yarışını sürdürüyor.

EMEKLİYE 3 YIL BOYUNCA ÜCRETSİZ

ekran-goruntusu-2024-01-15-083849.png

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesi alacak. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

3 YILLIĞINA PEŞİN ÖDEME YAPILACAK

ekran-goruntusu-2023-09-07-083426.jpg

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben promosyon ödemesi yapılacak. Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı üzerinden hesaplanıp, 3 yıllığına peşin olarak ödeme yapılacak.

Promosyon tablosu şu şekilde:

7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar- 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar- 7.500 TL

ekran-goruntusu-2024-01-15-083915-001.png

İŞ BANKASI'NDAN EMEKLİ MAAŞI ALMANIN AYRICALIKLARI NELER?

İşCep, İnternet Şubesi ve Telefon Şubesinden emekli maaş hesabınızdan ücretsiz ve sınırsız olarak havale (İş Bankası hesapları arasındaki para transferi) gönderebilecek.

İşCep ve İnternet Şubesi’nden hafta içi mesai saatleri içerisinde emekli maaş hesabından diğer banka hesaplarına yapılacak para transferi (Türk Lirası) ücret ödemeden gerçekleşecek.

0x0-son-dakika-bakan-bilgin-bugun-acikliyor-en-dusuk-emekli-maasi-ne-kadar-olacak-iste-emekli-ve-memur-temmuz-zamm-1651382999520.jpg

Diğer banka ATM cihazlarından ayda 2 adet ücretsiz nakit çekim işlemi yapabilecek.

Emekli maaşını İş Bankası aracılığıyla alan müşterilere özel dönemsel kredi ve mevduat kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.