Galatasaray Juventus'un teklifine güldü geçti

Galatasaray Juventus'un teklifine güldü geçti
Sarı-kırmızılılar, Hollandalı yıldızın transferi için Juventus ile görüşmelere başladı.

Başarılı futbolcu, Türkiye’de mutlu olan eşini ikna etmesi halinde İtalya’ya gitmeye sıcak bakıyor. Cimbom’un yöneticileri, prensipte 15 milyon euro verilmesi halinde Sneijder’i satma kararı aldı
Galatasaraylı Wesley Sneijder’in menajeri Guido Albers, Juventus’un, Hollandalı yıldızın transferi için sarı-kırmızılı ekiple görüşmelere başlayacağını bildirdi. Hollanda’daki De Telegraaf gazetesine konuşan Albers, İtalyan kulübü yetkililerinin Galatasaray kulübüyle görüşeceğini belirtti. Juventus’un Hollandalı yıldızı istediğine vurgu yapan Albers, transfer gerçekleşene kadar 30 yaşındaki Sneijder’in tamamen Galatasaray’a odaklanacağını kaydetti. Haberde, tarafların anlaşması halinde Sneijder’in, kariyerinde büyük başarılar elde ettiği İtalya’ya yeniden döneceğine vurgu yapıldı. Hollanda medyasında yer alan konuya ilişkin diğer haberlerde Galatasaray’ın, Sneijder’in transferi için 20 milyon euro istediği yazıldı. Sneijder’in, Galatasaray ile sözleşmesi 2015-2016 sezonu sonunda bitecek. Sneijder’in İstanbul’da mutlu olduğu, fakat eşini ikna etmesi halinde İtalya’ya gitmeye de sıcak baktığı kaydedildi. Cimbom’un yöneticileri, Hollandalı süperstarı 15 milyon eurodan aşağıya satmaya yanaşmayacağı da gelen haberler arasında. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sneijder’in kalmasından yana olduğunu, fakat oyuncunun gitmek istemesi halinde zorla tutamayacaklarını söyledi. Genç çalıştırıcı, “Burada kulübün de menfaatlerini düşünmek zorundayız. Mali açıdan tablomuzun kritik olduğu bir gerçek. Yönetimi rahatlatacak bir teklif gelirse işi yokuşa sürmeyiz” dedi.

Stoper istiyorum
Akhisar Belediyespor’dan eski oyuncusu stoper Uğur Demirok’un gündemlerinde olduğunu bir kez daha tekrarlayan Hamzaoğlu, “Stopere ihtiyacımız var. Uğur da çok iyi bir savunma oyuncusu. Sneijder’in ayrılması halinde transfer yapabiliriz. Ancak bunun için de ısrarcı olmayacağız. Şampiyonluklar zor şartlarda kazanılırsa anlam kazanır. Ben şahsen kulübe trilyonlar harcatarak gelecek bir başarıyı içime sindiremiyorum” dedi. Sarı-kırmızılı ekibin başarılı çalıştırıcısı, şampiyonluk sözü vermeyeceğini de belirterek “Bu insanları yanıltmak olur. Hiçbir şeyin garantisi yoktur. Ancak mutlu sona ulaşmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Gece gündüz çalışma sözü veriyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Ruhi Kanal