Af çıkarsa Çakıcı ve Serbes tahliye olacak MHP’nin TBMM’ye sunduğu af teklifinde detaylar belli oldu. Af teklifine göre cezaevinde bulunan Emrah Serbes ve Alaattin Çakıcı Tahliye olacak, Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca cezaevine girmeyecek.
Gerekçeli karar açıklandı İzmir-Aydın yolunda yaptığı kazada 3 kişinin ölümüne sebep olan Yazar Emrah Serbes'in yargılandığı davada gerekçeli karar açıklandı. Kararda suçu üstlenmediği için ceza indirimine gidilmediği vurgulandı.
Emrah Serbes davasında yeni gelişme (17 Ocak 2018) 3 kişinin öldüğü trafik kazasından sonra tutuklanan ve yazar Emrah Serbes'in yargılanacağı davada, mahkeme heyeti süreci hızlandıracak bir adım attı.
Emrah Serbes'e istenen ceza belli oldu İzmir'de meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden olan Emrah Serbes için istenilen ceza belli odu.
Emrah Serbes'le ilgili bilirkişi raporu açıklandı İzmir-Aydın yolunda 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından tutuklanan Emrah Serbes'le ilgili bilirkişi raporu da hazırlandı.
Emrah Serbes'in DNA örneği, bira kutusuyla uyumlu çıktı Üç kişinin hayatını kaybettiği kazada, Emrah Serbes'le ilgili DNA raporu geldi. Raporda; Serbes’ten alınan DNA örneğinin aracında bulunan bira kutusu, su şişesi ve hava yastığından alınan örneklerle uyumlu olduğu belirtildi.
Serbes'in kullandığı aracın kazadan önceki görüntüleri ortaya çıktı Yazar Emrah Serbes'in kullandığı aracın, kazadan önceki görüntüleri ortaya çıktı.
Ailenin avukatı Emrah Serbes'i yalanladı! Avukat Burcu Ece Güler, Serbes’in teslim olmasının kurgulanmış bir senaryo olduğunu söyledi. Avukat Güler ayrıca Emrah Serbes’in itiraf mektubunda 112’yi aradıklarını söylemesinin de gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Emrah Serbes'in ifadesi ortaya çıktı Tutuklanarak cezaevine gönderilen Emrah Serbes'in mahkeme ifadesi ortaya çıktı. Serbes, kız çocuğunun öldüğünü gördükten sonra şoka girdiğini ve bu yüzden suçu kabul etmek istemediğini iddia etti.