Benzin fiyatları ortalığı karıştırdı. Kübra Par boş boş dinledi, Barış Yarkadaş isyan etti

Benzin fiyatları ortalığı karıştırdı. Kübra Par boş boş dinledi, Barış Yarkadaş isyan etti
Enerji Bakanı Fatih Dönmez'in benzin fiyatlarında Avrupa mukayesesi ortalığı karıştırdı. Gazeteci Barış Yarkadaş ile Kübra Par birbirine girdi. İşte ayrıntılar...

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Habertürk canlı yayınında Kübra Par''ın konuğu oldu. Bakan Dönmezz''in akaryakıt fiyatlarında Avrupa mukayesesi ortalığı karıştırdı. 

Bakan Dönmez, "Benzini en ucuz kullanan ülkeyiz. Avrupa’da ortalama 26 lira. Türkiye’nin iki katına yakın" dedi.  Bakan Dönmez''in sözlerinin ardından, gazeteci Barış Yarkadaş, Kübra Par''a yüklendi.

YARKADAŞ: KÜBRA PAR BOŞ BOŞ DİNLEMİŞ!

Yarkadaş sosyal medya hesabından, "Gazeteci de bu sözleri boş boş dinlemiş… Aklına “Ne ilgisi var? Bu nasıl mukayese?” demek gelmemiş.. Tabii dert gazetecilik olmayınca, normal…" paylaşımı yaptı. 

KÜBRA PAR: "VERDİĞİN KULİS BİLGİLERİ YANLIŞ ÇIKIYOR: ÖZÜR DİLE"

Yarkadaş''a sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren Habertürk sunucusu Kübra Par ise, "Verdiği pek çok kulis haberi yalan çıkan, kariyerini üfürme habercilik üzerine inşa eden Barış Yarkadaş’tan gazetecilik dersi alacak değilim. Önce aç programı izle, itiraz ettiğimi gör. Sonra da bir parça utanma duygun varsa özür dile!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler