Ev sahibinden kiracıya inanılmaz yasak!

Ev sahibinden kiracıya inanılmaz yasak!
Bitkisel ürünlerle beslenen ev sahibi, kiracılarına evde et ve balık pişirme yasağı getirdi. Eve dışarıdan pişmiş et ürünü siparişi vermeyi ise serbest bıraktı.

The New York Times gazetesinin haberine göre, Vegan bina sahibi, üst katında yaşadığı apartmanda et kokusundan rahatsız olması nedeniyle kiracılara et ve balık ürünleri pişirmeme kuralı koydu. Et tüketen kiracılara ayrımcılık yapılmadığını, isteyenlerin et pişirmedikleri sürece evleri kiralayabileceklerini söyleyen emlakçı Andrea Kelly, ev sahibi Michal Arieh Lerer'in dışardan etli yemek siparişlerini kısıtlamadığını bildirdi.

İLAN İNTERNET SİTESİNDEN KALDIRILDI

Binanın diğer sahibi ve Michal Arieh Lerer'in eski eşi Motti Lerer de kuralın 'ayrımcılık' olmadığını ve kiracıların 'binada yaşayanlara uyum sağlaması gerektiğini' belirtti. Vegan olan Motti Lerer ayrıca, 2007 yılında binayı satın almalarının ardından et pişiren kişilere evleri kiralamadıklarını ifade etti.

Öte yandan, kiralık ev ilanının, internet sitesinden kaldırıldığı görülürken, emlakçının ilanlarında da et pişirme yasağının artık yer almadığı da görüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.