15 milyonluk Alves için 2 milyon euro istediler!

15 milyonluk Alves için 2 milyon euro istediler!
15 milyonluk Alves için 2 milyon euro istediler!

Sport Express gazetesi, Zenit’in bir yıllık kiralama karşılığı F.Bahçe’den 2 milyon euro istediğini yazdı. Piyasa de

Sport Express gazetesi, Zenit’in bir yıllık kiralama karşılığı F.Bahçe’den 2 milyon euro istediğini yazdı. Piyasa değeri 15 milyon euro olan Portekizli futbolcu, Euro 2012’de kaçırdığı penaltıyla akıllarda kaldı.

Haber: Faruk Malik
İki yıldır sarı-lacivertli formayı kiralık statüsünde giyen Yobo için Everton’la görüşmelerden olumlu sonuç alamayan Fenerbahçe, stoperdeki arayışlarını tüm hızıyla sürdürürken, ortaya müthiş bir iddia atıldı. İddianın sahibi ise Rusya’da yayın yapan Sport Expres gazetesi. Gazete, sarı-lacivertlilerin Portekiz Milli Takımı’nın ünlü defans oyuncusu Bruno Alves’i Zenit’ten kiralamak istediğini yazdı. Zenit’in 1 yıllık kiralama bedeli olarak Fenerbahçe’den 2 milyon euro istediğini ileri süren gazete, bu transferin bu şartlarda gerçekleşmesinin çok zor olduğu vurgularken, Alves’le Yunan ekibi Olympiakos’un da ilgilendiğini duyurdu. 55 kez Portekiz Milli Takımı’nın formasını giyen 31 yaşındaki Alves, Beşiktaş’ta forma giyen Julio Regufe Alves’in ağabeyi.

İyi bir frikikçi
Zenit’in 2010’da Porto’dan 22 milyon euro’ya transfer ettiği Alves, boyuna göre oldukça çevik, süratli ve topla iyi çıkışlar yapabilen agresif bir stoper. Pozisyon bilgisi üst düzeyde olan deneyimli futbolcu, aynı zamanda iyi de bir frikikçi. Zenit’in değişmez isimlerinden olan Bruno Alves’in şu anki piyasa değeri yaklaşık olarak 15 milyon euro civarında. 55 kez formasını giyip 5 de gol attığı Portekiz Milli Takımı ile Euro 2012’de de boy gösteren Bruno Alves, yarı final maçında İspanya karşısında kaçırdığı penaltıyla Portekiz’in elenmesine yol açmıştı.