Fatih Terim’in istediği yıldız isimler için Emre Belözoğlu düğmeye bastı!

Fatih Terim’in istediği yıldız isimler için Emre Belözoğlu düğmeye bastı!
Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Mert Hakan Yandaş ile anlaşan Fenerbahçe, Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği 3 yıldızın daha transferi için düğmeye bastı.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu kolları sıvadı ve sürpriz bir hamle yaptı.

Sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi yapacağı takviyelerle 2020-2021 sezonunda şampiyonluk hasretine son vermek istiyor.

TERİM'İ KIZDIRACAK TRANSFER 

Gelecek seneden itibaren sportif direktörlük görevini üstlenmesi beklenen Emre Belözoğlu, Fatih Terim'i kızdıracak bir transfer harekatı daha yapmayı planlıyor.

3 YILDIZ İÇİN KOLLARI SIVADI 

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Mert Hakan Yandaş'ı ikna eden Belözoğlu, Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in de takımda görmek istediği 3 yıldızı daha takıma kazandırmak için kolları sıvadı.

Fenerbahçe, Fatih Terim'in uzun süredir kadrosuna katmak istediği Aston Villa'nın yıldızı Trezeguet'nin transferi için harekete geçti.

Sarı-lacivertliler ayrıca, kiralık sözleşmesi bitince apar topar Monaco'ya dönen Onyekuru'nun transferini bitirmekte kararlı olduğu ifade edildi. 

60 MİLYON ÖNERDİ 

Emre Belözoğlu, son olarak Galatasaray'la el sıkıştığı belirtilen Sivassporlu orta saha Emre Kılınç için de adeta taarruz başlattı.

Galatasaray ile yıllık 4 milyon liradan 4 sene için 32 milyon liraya anlaştığı kaydedilen Emre Kılınç'a bu rakamın yaklaşık iki katı olan 60 milyon lira önerdi.

TREZEGUET VE ONYEKURU PLANI 

Başkan Ali Koç, Trezeguet ve Onyekuru'nun ortak menajerleriyle görüşmesi için yönetici Selahattin Baki'yi görevlendirdi.

2-022.jpeg3-978.jpg4-594.jpg5-331.jpg