Fenerbahçe o futbolcu için Everton'un kapısında

Fenerbahçe o futbolcu için Everton'un kapısında
Fenerbahçe yönetiminin Cenk Tosun'un takım arkadaşı Yannick Bolasie'yle el sıkıştığı takımıyla görüşmelerin devam ettiği iddia edildi.

Fenerbahçe, Yannick Bolasie transferinde  sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe yönetimin el sıkıştığı yıldız kanat oyuncusu için kulübü Everton’dan gelecek haber bekleniyor.

Premier Lig’de biten sezonun ardından Sam Allardyce ile yolları ayıran ve teknik direktörlük görevine Marco Silva’yı getiren Ada ekibinde, Portekizli teknik direktör kadrodaki tüm oyuncuları bizzat görmek istediğini yönetime iletmişti.

Silva, Bolasie’nin de aralarında bulunduğu dört-beş futbolcuyla ilgili raporu 10 gün sonra verecek. Kiralama teklifini Everton’a sunan sarı-lacivertli yönetim, artık İngilizlerin cevabını beklemeye geçti. Bir senelik kiralama konusunda 1.5 milyon euro öneren Fenerbahçe’de görüşmeleri futbol direktörü Damien Comolli yürütüyor.



Phillip Cocu’nun da çok beğendiği Bolasie, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle geçen sezon istikrarlı şekilde forma şansı bulamadı. Bolasie, düzenli bir şekilde oynayıp Everton’a daha güçlü dönmeyi düşünüyor. Esas pozisyonu sol kanat olan yıldız futbolcu, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor.