Fenerbahçe'de korona testi pozitif çıkan Burak Kızılhan kimdir?

Fenerbahçe'de korona testi pozitif çıkan Burak Kızılhan kimdir?
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Burak Kızılhan, korona virüs testi pozitif çıkan yöneticinin kendisi olduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe'de son dakika açıklaması geldi.

Kanarya'da bir yöneticinin korona virüs testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.

O ismin kim olduğu belli oldu.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Burak Kızılhan, korona testinin pozitif çıktığını açıkladı ve şu ifadeleri kullandı:

"PSR testim negatif çıksa da ciğerlerimde Kovid 19 bulgularına rastlanmıştır. İlaç tedavisi hemen başlanmıştır. 2 haftalık karantina süremin 1 haftası tamamlandı. Çok şükür bir sıkıntım yok."

BURAK ÇAĞLAYAN KIZILHAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR?

Fenerbahçe'de korona virüs testi pozitif çıktığını açıklayan Burak Çağlan Kızılhan, sosyal medya kullanıcıları tarafından merakla araştırılmakta. Peki, Burak Çağlan Kızılhan kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Burak Kızılhan, 1984 yılı doğumlu. Şişli Terakki’de ilkokulu okuyan Burak Kızılhan liseyi Fransız Lisesi'nde okudu. Üniversite'yi ise İngiltere’de elektronik mühendisliği bölümünde okuyan Burak Kızılhan, bugün AE Arma-Elektropanç’ın İş Geliştirme Müdürü ve Fortune Türkiye’nin hazırladığı “Gelecek Vaat Eden 20 Yönetici” listesinde yer alıyor.

Mühendislik yönetimi üzerinde mastır yapan Burak Kızılhan, iki sene Londra’da Schneider Elektrik’te çalıştı. 2010 yazından itibarende aile şirketinde çalışan Kızılhan, şirketin Ortadoğu ve Kuzey Afrika koluna bakıyor.