Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi ve Max Kruse müjdesi!

Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi ve Max Kruse müjdesi!
Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi ve Max Kruse'den müjdeli haber geldi. İki yıldızın da sağlık durumlarının iyiye gittiği ve Göztepe maçında forma giyebilecekleri öğrenildi.

Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan futbolculardan teknik ekibi sevindiren haberler geldi. 

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile oynadığı maçta sakatlanan ve bir süredir takımla birlikte olamayan Vedat Muriqi, bu sabah gerçekleştirilen antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştı. Vedat Muriqi, Fenerbahçe'de bu sezon takımın gol yükünü çeken futbolcu oldu. Kosovalı oyuncu, ligde forma giydiği 11 maçta 7 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 

Sarı lacivertlilerde uzun süredir forma giyemeyen Max Kruse da bu sabah antrenmanın tamamında takımla birlikte yer aldı. En son 4 Ekim'de Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a 1-0 yenildiği maçta oynayan Max Kruse, aradan geçen sürede sarı lacivertli formadan uzak kaldı. Kruse sezon başından bu yana şans bulduğu 7 Süper Lig maçında 4 asist yaptı.

Kasık sorunu olduğu belirtilen Max Kruse'nin ve Muriqi'nin Göztepe maçında sahalara dönmesi bekleniyor.

Mevlüt Erdinç ise kendisine hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarına devam etti.