Ferdi Kadıoğlu: Jesus çok katı!

Ferdi Kadıoğlu: Jesus çok katı!
Fenerbahçe'nin Avusturya'da Partizan ile oynadığı maçtan sonra konuşan Ferdi Kadıoğlu, teknik direktör Jesus'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı

Fenerbahçe''nin Avusturya kampında Partizan''la oynadığı ve 1-0 kazandığı maçtan sonra konuşan Ferdi Kadıoğlu, teknik direktör Jorge Jesus''la ilgili çarpıcı bir yorum yaptı.

Ferdi, şunları söyledi:

- Yüksek presle oynadık bugün takım halinde bunun neticesinde rakip yarı sahada çok fazla top kazanma imkanımız oldu. Top bizdeyken daha çok şans üretebilirdik. Ama biz en iyimizi sergilemeye çalışıyoruz ve gün gün hafta hafta çok daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum.

- Şu anda sahip olduğumuz iyi bir plan var ve bunun üzerine çalışıyoruz. Şampiyonalar Ligi maçı ön elemesine kadar da bu planı sahada en iyi şekilde yansıtmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyorum ki bu yıl hedeflerimize ulaşacağız.

- Jorge Jesus katı bir teknik direktör. Düşündüğü şeyleri direkt olarak söylemeye seven bir hoca. Hata yaptığınızda da iyi bir şey ortaya koyduğunuzda da bunu direkt olarak size söylüyor. Biz de bunlardan birçok şey öğreniyoruz.

- İdmanlarımız ağır geçiyor sıkı tempoda geçiyor ama bu biz oyuncular için oldukça iyi. Şu anda diğer hocalara nazaran farklı bir plan doğrultusunda hareket ediyoruz.

- Planı sahada en iyi şekilde yansıtmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda bir kayıp yaşamadık. Bu şekilde devam etmek istiyoruz.

İlgili Haberler