Galatasaray’da Radamel Falcao müjdesi!

Galatasaray’da Radamel Falcao müjdesi!
Galatasaray’da Alanyaspor maçı öncesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılarda Kolombiyalı golcü Radamel Falcao’nun maç kadrosunda yer aldı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynayacağı Alanyaspor maçı öncesinde flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılarda uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Radamel Falcao, maçta yedek kulübesinde yer alacak.

Galatasaray’ın bu akşam oynayacağı Alanyaspor maçı öncesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılılarda ligin ikinci yarısına kadar forma giymesi beklenmeyen Radamel Falcao’nun Alanyaspor maçı kadrısunda yer alması bekleniyor. Kolombiyalı golcünün son durumu maç saatinde netlik kazanacak.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor'la karşılaşacak olan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki mağlubiyetin yaralarını sarmak istiyor.

Sarı-kırmızılılarda uzun süredir sakatlığı bulunan ve İspanya'da tedavi gören Radamel Falcao'yla ilgili de sürpriz bir gelişme yaşandı.

Kısa süre önce takımdan ayrı çalışmalar yürüten Kolombiyalı golcü Falcao, Aytemiz Alanyaspor maçı kadrosunda yer aldı.  Yıldız oyuncunun yedek olarak karşılaşmaya başlayacak.

Sezon başında Monaco'dan Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olan 33 yaşındaki golcü 5 resmi maçta 360 dakika süre aldı ve 1 gol attı.

Galatasaray'ın Alanyaspor karşısında sahaya çıkacak 11'i şöyle:

 Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Ömer Bayram, Belhanda, Lemina, Adem

Galatasaray'ın yedekleri: Okan, Şener, Emre Taşdemir, Ahmet, Selçuk, Falcao, Jimmy, Emin, Taylan, Emre Mor