Burak Elmas'tan Fatih Terim'e olay gönderme! İkili arasında ortalığı karıştıracak sözler

Burak Elmas'tan Fatih Terim'e olay gönderme! İkili arasında ortalığı karıştıracak sözler
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, ekonomi muhabirleriyle bir araya geldiği toplantıda teknik direktör Domenec Torrent'e övgüler dizerken, Fatih Terim'e üstü kapalı gönderme yaptı.

Galatasaray''da başkan Burak Elmas, ekonomi muhabirleriyle bir araya geldi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Elmas, Domenec Torrent''ten övgüyle bahsetti.

Galatasaray Başkanı, Torrent geldikten sonra takımın geliştiğini belirterek koşu mesafelerine vurgu yaptı.

"TORRENT BİLİMSEL ÇALIŞIYOR"

"Oyuncu yetiştiren, oyuncuların kişisel kabiliyetlerini ve gelişimlerini sağlayan yetiştirici bir misyona geçmemiz gerekiyordu" diyen Galatasaray Başkanı, Torrent''in bilimsel çalışan, rakamları iyi kullanan ve oyuncuların taktik varyasyonlarına çok dikkat eden bir isim olduğunu söyledi.

"GELİŞİMİ VE KATKIYI GÖRÜYORUZ"

Torrent''in takıma yaptığı katkı ve gelişimi gördüklerini ifade eden Elmas, "Yakın zamanda sahadaki pozitif sonuçları herkes görmeye başlayacak. Herkesin takdirini kazanacak, buna inanıyorum. Hoca ilk geldiğinde takımdaki ortalama koşu mesafesi 7-8 kilometrelerdeydi. Şu anda 9-10 kilometrelere çıktı. Daha da çıkacak" diye konuştu.

FATİH TERİM''E GÖNDERME

Elmas, yaptığı açıklamalarla adeta Galatasaray''ın eski teknik direktörü Fatih Terim''e göndermelerde bulundu. Elmas, "Saatte 20 kilometre ve üstü koşu mesafesi Avrupa ortalaması maç başına 1-1.2 kilometreyken bizim takım 600-700 metrelerdeydi. Maçın 65-70’inci dakikalarından sonra fizik olarak düşüyorlardı. Son maçlara bakın, şu anda bu süre 80-85’inci dakikalara çıktı, daha da çıkacak." diyerek sözlerine noktayı koydu.

İlgili Haberler