Gayrimenkul devinin halka arzına yoğun talep: Kaç lot verecek belli oldu

Gayrimenkul devinin halka arzına yoğun talep: Kaç lot verecek belli oldu
Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın halka arz sonuçları açıklandı. Vera GYO yatırımcıya kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek? İşte yanıtı...

İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş’den Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (VRGYO) halka arzına ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada Vera Konsept paylarının 18-20 Ekim 2023 tarihlerinde talep toplama işlemlerinin tamamlandığını ve 55.000.000 TL nominal değerli payların tamamının yatırımcılara dağıtıldığını duyurdu.

Şirketin halka arzına ilişkin yapılan açıklamada, Vera Konsept'in paylarının halka arzında büyük bir talep olduğu belirtilerek, toplam halka arz büyüklüğünün 4 katı kadar talep toplandığı açıklandı

Açıklamada, Vera Konsept’in 867.900.000 TL halka arz büyüklüğüne sahip ve 55.000.000 TL nominal değerli paylarının halka arzında 3.878.174 adet yurt içi bireysel yatırımcıya, 99 adet yurt içi kurumsal yatırımcıya ve 5 adet yurt dışı kurumsal yatırımcıya olmak üzere toplamda 3.878.278 adet yatırımcıya dağıtım gerçekleştirildiği ifade edildi.

Açıklamada, dağıtıma esas tahsisat oranlarının ise yurt içi bireysel yatırımcılar için %70,00, yurt içi kurumsal yatırımcılar için %20,00 ve yurt dışı kurumsal yatırımcılar için ise %10,00 olarak gerçekleştiği bildirildi.

VERA GYO HALKA ARZ SONUÇLARI

Vera GYO (VRGYO) halka arz sonuçlarına göre yatırımcı başına en fazla 10 lot (157 TL) pay dağıtımı gerçekleşti.

VERA GYO BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Sermaye Piyasa Kurulu'ndan şirketin borsa işlem tarihine ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.