Gelinim mutfakta Aleyna ve Cemile Hanım kimdir?

Gelinim mutfakta Aleyna ve Cemile Hanım kimdir?
Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta eleme heyecanı yaşandı. Aleyna ve kayınvalidesi Cemila Hanım yarışmaya veda etti. Peki Aleyna kimdir?

Gelinim Mutfakta bugün elenen isim belli oldu. Haftanın en düşük ödülünü alan isim Aleyna ve kayınvalidesi Cemile Hanım oldu. Peki, Aleyna kimdir? Gelinim Mutfakta yarışmasında neler oldu işte detaylar.

ALEYNA VE CEMİLE HANIM KİMDİR

Gelinim Mutfakta'nın 02 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen eleme heyacanında Aleyna ve Cemile Hanım en düşük panı alarak yarışmaya veda etti. Aleyna, “bir Karadenizli gider bir yenisi daha gelir” dedi. Başak’a gönderme yaptı ve kendisinin de Başak gibi diğer yarışmacıları zorlayacağını söyledi. Cemile Hanım'ın gelini Aleyna ile ilgili söylediği sözler dikkat çekti. Aslen Trabzonlu olan ve yarışmaya Çekmeköy'den katılan Aleyna, 6 yıllık evli olduğunu söyledi. Gelini Aleyna ile birlikte yarışmaya dahil olan Cemile Hanım ise aslen Ordulu. Cemile Hanım'ın iki kız, bir erkek çocuğu bulunuyor.

GELİNİM MUTFAKTA SON BÖLÜMDE NELER OLDU


Gelinim Mutfakta yaşananlar; Mini kumpir yapımında Gül Hanım, 5 puanı Özüm'e verince Betül sert tepkide bulundu. Reyhan Hanım ise 5 puanı Ezgi'ye verdi. Reyhan Hanım, Aleyna'nın yaptığı kumpire tatsız tutsuz deyince Aleyna sinirlerine hakim olamadı. Cemile Hanım, 4 puanı Aleyna'ya verdi. 5 puanı ise Betül'e verdi. 1 puan ise Ezgi, 3 puan ise Özüm'e gitti. Cemile Hanım'ın puanlaması Ezgi'yi ve Özüm'ğ çileden çıkardı. Son puanlamayı ise Ayten Hanım yaparak haftanın birincisinin kaderini belirledi. Ayten Hanım, 3 puanı Betül'e verdi. 4 puanı Özüm'e, Ezgi 5 puanın sahibi olurken Aleyna 1 puanın sahibi oldu. Öte yandan Gül Hanım, eşini kaybettiği günü gözyaşlarıyla anlattı. Kayınvalidelerin puanlamasından sonra kim elendi sorusunun cevabı belli oldu. Yarışmanın sunucusu Fatih Ürek, öncelikle günün en düşük puanını alan gelin Aleyna oldu. 13 puanla Ezgi takip etti. 14 puanla Betül ve Özüm oldu. Betül ve Özüm birinciliği paylaştı. İkisi arasında kura çekildi. Ve kura sonucunda Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki birincisi Özüm oldu. 

Haftanın en yüksek puanı alan 5 altının sahibi açıklanıyor. Puanların toplanmasıyla birlikte en düşük puanını alan gelin yarışmaya veda edecek. 8 puanla Aleyna, 9 puanla Özüm ve Günün en yüksek puanını alan ve yarışmayı kazanan 12 puanla Ezgi oluyor. Yarışmayı Ezgi kazandı!