Halaçoğlu: "Bunlar Ülkücüleri nasıl temsil ediyor anlamadım!"

Halaçoğlu: "Bunlar Ülkücüleri nasıl temsil ediyor anlamadım!"
MHP Kayseri Milletvekili Halaçoğlu, Başkanlık sistemiyle ilgili Bahçeli'yi destekleyen isimleri hedef aldı. Bu kişilerin AKP'yi eleştiremez hale geldiğini söyleyen Halaçoğlu, "Bunlar Ülkücüleri nasıl temsil ediyor anlamadım" ifadelerini kullandı.

Facebook hesabından açıklama yapan MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Başkanlık sistemine destek veren MHP'lilere çok sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından kendisini hedef alan Ahmet Naci Baykoca'ya göndermede bulunan Halaçoğlu, "Ahmet Naci Baykoca bey facebook sayfasında döktürmüş. Birkaç yandaşı da yorum yapmış. Yorumlara bakınca nasıl da ülkücüleri temsil ediyorlar şüpheli. Yok ben tükenmişim, yok anlama özürlüymüşüm gibi paylaşımlar yapmış. Aslında hayal kırıklığının bir yansıması. Hani başkanlıkla ilgili hararetle savunduklarının tersi gerçekleşince sus pus oldular. Cumhurbaşkanlığı altında başkanlığa razı oldular. Çok birşey yazmayacağım. O kadar AKP yanlısı oldular ki, Akp aleyhinde birşey yazamaz oldular. Onlara tavsiyem. Gidin MHP tabanıyla bir görüşün. Bakınız nelerle karşılaşacaksınız. Miracın ironisi bile olmaz. Hele hele fetöyü köklendiren ve sonra darbeden menfaat elde eden biri için" ifadelerini kullandı.