İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı personel alacak

İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı personel alacak
Milli Eğitim Bakanlığı İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı 2 yazılımcı alacağını duyurdu.

Basın İlan’da, “Genel Müdürlüğümüze; 2 (İki) Yazılımcı personel alımı yapılacaktır.” Denildi.

Başvurular, Türkiye İş Kurumu’ nun www.iskur.gov.tr webadresinden 06.06.2022-10.06.2022 tarihleri arasında yapılacak olup başvuru genel ve özel şartları İşkur’un www.iskur.gov.tr web adresinde yer almaktadır. Yazılı sınav/mülakata katılmaya hak kazanan adaylardan istenecek bilgi ve belgeler ile diğer ayrıntılı bilgiler; İlksan’ın www.ilksan.gov.tr web adresinde yayınlanacaktır.

Geçerli KPSS Puan türünden olmak üzere Lisans Düzeyindeki KPSS P1 puan türünden en az 60 (Altmış) puan almış olmak

Mülakata Girmeye Hak Kazananların

Evrak Teslim Tarihi : 13 Haziran – 20 Haziran 2022 (Sıralama Sonucunda İşkur’un Nihai Aday Listesine Giren Adaylar İçin)

Evrak Teslim Yeri : İlksan Genel Müdürlüğü

4 yıllık eğitim veren Üniversitelerin; Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve bunların dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile Bilgisayar, Bilgisayar Öğretmenliği, Matematik, İstatistik, Fizik ve Astronomi Uzay Bilimleri vb. bölümlerinden mezun olmak.