Fenerbahçe'den Aboubakar bombası!

Fenerbahçe'den Aboubakar bombası!
Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un sözleşme imzalamasının ardından transferler için de düğmeye basıldı. İlk hedefin Aboubakar olduğu iddia edildi

Fenerbahçe''de teknik direktör Jorge Jesus''la dün bir yıllık sözleşme imzalanmasının ardından transfer çalışmaları da başladı.

İmza töreninde transfer çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Başkan Ali Koç, "Hocamız 13-14 kişinin bir şekilde takımda tutmasını rica etti. Takımın gelişmesi için de 4-5 transferin yeterli olacağını söyledi" demişti. 

Koç, Jesus''dan transfer listesini aldıklarını da belirterek, "Umarım istediği bölgeler için verdiği isim listesindeki ilk iki sıradakilerden birini alabiliriz" diye konuşmuştu.

Jesus''un verdiği listede santrforlar listesinde Beşiktaş''ın eski golcüsü Vincent Aboubakar''ın da olduğu ileri sürüldü.

Santrfor bölgesine en az bir takviye isteyen Jesus''un Aboubakar''ın Portekiz''de Porto''da forma giydiği dönemden tanıdığı, Türkiye''yi tanıması ve Beşiktaş''ta başarılı olması nedeniyle tercih ettiği ifade edildi.

Aboubakar, Beşiktaş''ın 2020-2021 şampiyonluğunda ligde attığı 15 golle büyük pay sahibi olmuştu.

Geçen sezon sonunda Beşiktaş''ta ayrılarak Al-Nassr''a transfer olan Kamerunlu golcünün 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İlgili Haberler