Kanye West çıldırdı: Grammy ödülünün üzerine tuvaletini yaptı

Kanye West çıldırdı: Grammy ödülünün üzerine tuvaletini yaptı
Dünyaca ünlü Grammy ödülü rap yıldızı Kanye West, ödülünün üzerine tuvaletini yaptı. O videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.. Hayranları tarafından bile yoğun tepkiye maruz kalan West, bu hareketi sonrası "İnan bana, durmayacağım!" dedi

Kanye West( 43), dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Grammy'nin üzerine tuvaletini yaptı. O anları paylaşan West’in videosuna birçok öfkeli yorum geldi. Kanye West, videoyu yayınlamasından dolayı üzgün olmadığını söyledi.

 

Kanye West kısa süre önce Afrikalı-Amerikalıların pastadan adil şekilde pay almadığını söylemişti. Beyazlar tarafından yönetilen şirketlerde kullanıldıklarını belirterek NBA ve müzik dünyasını örnek göstermişti.

5f6327beae298bb09267a53a.jpg

West, NBA ve müzik dünyasına seslenerek "Birlikte duralım" çağrısı yapmıştı. Dün de Universal ve Sony şirketleriyle kontrat süresi sona erene kadar yeni müzik yapmayacağını duyurmuştu.

 

‘Grev’in gerekçesini açıklamayan rapçi, Twitter’a “İnsanlarımın köleleştirilmesini izlemeyeceğim. Hayatımı cepheye sürüyorum. Ben yeni Musa’yım” yazmıştı..

KAYNAK: POSTA

İlgili Haberler