Kemal Kılıçdaroğlu'nun önünü kesen vatandaş geçinemediğini gözyaşlarıyla anlattı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun önünü kesen vatandaş geçinemediğini gözyaşlarıyla anlattı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’de vatandaşların sorunlarını dinledi. Dört çocuğunu aldığı 2 bin 500 lira geçindirmeye çalıştığını söyleyen vatandaş gözyaşlarını tutamayarak, “Ben bıktım bıktım. Ben dünkü ekmeği aldım başkanım. 1 lira 50 kuruşa. Ayakkabı alamıyorum, çocuklarıma bir şey giydiremiyorum. Et, süt hiçbir şeyim olmuyor” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’ye vatandaşların sorunlarını dinledi. Sabahın ilk saatlerinde esnafı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarından şikayet eden esnafın sorunlarını dinlerken Yozgatlı emekli bir yurttaş aldığı bayat ekmekleri göstererek, geçim sıkıntısını anlattı. 

Konuşurken gözleri dolan yurttaş, biri üniversiteye giden dört tane çocuğu olduğunu ve 2 bin 500 lira ile geçinmeye çalıştığını dile getirerek, “Ayakkabı boyası yapıyorum. Başka geçimim yok. Tarlam, tulumum, evim barkım yok. Gecekonduda oturuyorum. Ne yapacağım. Akıl fikir verin… Ben bıktım bıktım. Ben dünkü ekmeği aldım başkanım. 1 lira 50 kuruşa. Ayakkabı alamıyorum, çocuklarıma bir şey giydiremiyorum. Et, süt hiçbir şeyim olmuyor. Domatesin kilosu 25 lira, etin kilosu 85 lira olmuş” diye konuştu.

İlgili Haberler