Kendi küçük yüreği büyük çocuklardan İzmir'e destek

Kendi küçük yüreği büyük çocuklardan İzmir'e destek
Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören öğrencilerin velileri, depremde nedeniyle zor günler yaşayan İzmirlilere gıda kolisi gönderdi.

İzmir'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle 114 vatandaşımız hayatını kaybederken, bin 35 vatandaşımız da yaralandı. 

Depremin etkileri devam ederken, Türkiye'nin birçok yerinden İzmir'e destek gitmeye devam ediyor. Hatay'ın  Reyhanlı ilçesindeki Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören öğrencilerin velileri, İzmir’de depremden etkilenenlere gıda kolileri gönderdi. Öğrenciler de mektup yazarak depremzedelerin acılarını paylaştı.

reyhanlida-ilkokul-ogrencilerinden-izmire-anlamli-mektup-9510-dhaphoto1.jpg

Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Faruk Ezer, 2/A sınıf öğrencilerinin ailelerinin de desteği ile İzmir’e gıda kolileri hazırladıklarını söyledi.

Ezer, öğrencilerin de hazırladıkları mektupları gıda kolilerinin içerisine koyduklarını kaydetti. Öğrencilerden Havva İzdihar Ezer, Hatay’dan İzmir’e diye başladığı mektubunda ‘Acınız acımızdır, üzüntünüz üzüntümüzdür. Canım İzmir, Rabbim bir daha yaşatmasın sizleri çok seviyorum. Her gün televizyondan takip ediyorum, size bol bol dua ediyorum. Sizleri çok seviyorum. Canım İzmir, ben Hatay’dan Hava İzdihar Ezer, 2/A sınıfı olarak kucak dolusu selamlar gönderiyoruz. Hatay İzmir kardeş’ sözlerine yer verdi.

reyhanlida-ilkokul-ogrencilerinden-izmire-anlamli-mektup-9510-dhaphoto2.jpg

Veli ve öğretmenlerin destekleriyle hazırlanan yardım kolileri, İzmir’e gönderildi.