Kırılan buz patenci genci yuttu. Donma tehlikesi atlattı

Kırılan buz patenci genci yuttu. Donma tehlikesi atlattı
Hollanda'nın Amsterdam Şehri'nde buz tutan göller patenci ve kayakçıların korkulu rüyası olmaya devam ediyordu. Donmuş kanal üzerinde iç çamaşırlarıyla kayak yapan bir kişi, buzun kırılmasıyla suya gömüldü. Bir kişi buzun kırılmasıyla düşen kişiye ip atarak sudan çıkardı. Öte yandan yine Hollanda'da buz tutan gölet üzerinde kayan kişiler buzun erimesiyle incelen buzda kayan grup aynı suya düştü. Kimileri sürünerek kimileri de çevredekilerin yardımıyla göletten kurtarıldı. Bu anlar kameralar tarafından görün

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da donmuş kanalda iç çamaşırlarıyla kayak yapan bir kişi, buzun kırılmasıyla suya düştü. O anlar saniye saniye amatör kameralara yansıdı.

Olay, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da meydana geldi. Keizersgracht kanalının buz tutmasıyla Amsterdam halkı bölgede kayak yapmaya başladı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, iç çamaşırıyla kayak yapan bir kişinin buzun kırılmasıyla suya düştüğü görüldü. Sosyal medya kullanıcıları, iç çamaşırıyla kayak yapan kişiye, “Çılgın adam” yorumunu yaptı.

Öte yandan,

Hollanda''da buz tutan gölet, erimeye başlayınca üzerinde patenle kayanlar zor anlar yaşadı. Kimi sürünerek, kimileri de çevredekilerin yardımıyla eriyen göletten kurtulmaya çalıştı.

İlgili Haberler