Kobe Bryant'ın ölüm nedeni belli oldu

Kobe Bryant'ın ölüm nedeni belli oldu
NBA’in efsane ismi Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna’yla hayatını kaybeden dokuz kişinin resmi ölüm nedenleri belli oldu. Kazada hayatını kaybedenlerin ölüm nedenlerinin travmadan kaynaklandığı açıklandı.

Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna’yla beraber toplamda dokuz kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturma devam ediyor. NBA'in efsane basketbolcularından Kobe Bryant ve toplamda dokuz kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasında hayatını kaybedenlerin resmi ölüm nedenleri açıklandı.

Los Angeles İtfaiye Merkezi, helikopter kazasına ilişkin ses kayıtlarını kamuoyuyla paylaştı. 911 acil servisine gelen aramada, "Kazanın sesini duyduk ama şimdi sadece alev ve dumanları görebiliyoruz. Yürüyüşe çıkmıştım, bir anda helikopter seslerini duydum. Sis içinde olduğu için helikopteri göremedim. Sonra 'Boom' diye bir ses çıktı" ifadelerinin kullanıldığı belirtildi.

Ayrıca helikopter kazasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri de DNA ve parmak izlerinin araştırılmasıyla tespit edildi. Yapılan araştırmaya sonucunda, kazada hayatını kaybedenlerin ölüm nedenlerinin travmadan kaynaklandığı açıklandı.