Koray Aydın'dan iş birliği hakkında kritik açıklama

Koray Aydın'dan iş birliği hakkında kritik açıklama
Partisinin Bursa'da düzenlediği mahalle temsilcileri toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Bursa ile ilgili iş birliği konusundaki zorlukların aşıldığını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, CHP ile yürütülen iş birliği çalışmalarına ilişkin, "Titiz bir çalışma oldu. Dolayısıyla Türkiye'nin belediye tablosu değişecek, çok farklı bir tablo ortaya çıkacak. İyi kurgulanmış bir çalışma yapıldığını düşünüyorum." dedi. 

Partisinin "Mahalle Temsilcileri Eğitim Toplantısı" için geldiği Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydın, Bursa ile ilgili iş birliği konusundaki zorlukların aşıldığını söyledi.

Bursa'nın değişime ihtiyacı olduğunu öne süren Koray Aydın, "Belli bir mutabakat sağlandı denebilir şimdi, esas bundan sonrası önemli. Bursa'nın bir değişime ihtiyacı var. Çünkü yerel anlamda Bursa'nın sıkıntıları olduğunu görüyoruz, gözlemliyoruz. O bakımdan Bursa'da bu değişimi sağlayacak bir atağa ihtiyaç vardı. Bu iş birliğinin bunun zeminini oluşturduğunu düşünüyorum. Allah nasip ederse mart ayının sonunda Bursa o değişimi yaşayacak." diye konuştu. 

Aydın, iş birliği çalışmalarının il ve ilçeler bazında devam ettiğini de belirterek, "Titiz bir çalışma oldu. Dolayısıyla Türkiye'nin belediye tablosu değişecek, çok farklı bir tablo ortaya çıkacak. İyi kurgulanmış bir çalışma yapıldığını düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.  

Gelecek hafta çalışmaların tamamlanacağını düşündüğünü dile getiren Koray Aydın, daha sonra adayların toplu olarak açıklanacağını da ifade etti.